Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, bár tudtam valahol de mégis fáj, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Külföldön dolgozik a pasim ezért keveset tudunk találkozni.Én tisztába voltam valahol vele hogy néha van kint egyéjszakás kalandja de ez pár napja ki is derült és nagyon fáj.Neten megtalálta barátnőm,én nem is tudtam hogy fent van párkereső oldalon (méghozzá fél éve).Rá irt barátnőm mondtam h szedjen ki belőle mindent.ez meg is történt.Elmondta neki h előző héten együtt volt egy lánnyal egy buliban.én azt sem tudtam hogy buliban volt.Nálam kiborult a bili elhordtam mindennek ő mondta h egy beteg állat vagyok és h tűnjek el az életéből hogy egy sz..mét vagyok hogy nyomoztam.Elég durván össze vesztünk de én mégis szeretem...mondtam neki hogy ha azt akarja hogy eltűnjek akkor tiltson le de nem tiltott csak annyit irt h nálam betegebb nőt nem látott.nehéz nekem ez...valahol megértem de valahol rohadtul fáj..mit tegyek?2014. szept. 24. 13:20
11/12 anonim válasza:
Tudod, hogy mit kell tenned, hallgass az eszedre.
12/12 anonim válasza:
A legjobb védekezés a támadás... Ezt csinálja az én barátom is.
Nyomozni a társunk után tényleg beteges dolog, de a Te eseteden teljesen jogos. Te sem bizalmatlankodtál, vagy nyomoztál volna normál esetben... De a társkereső elég meredek.
És természetesen neki áll feljebb... Részéről az lett volna a korrekt, h szakít, vagy felajánlja a nyílt kapcsolatot, még mielőtt megtette volna. De ehhez bátorság kellene. Az a legkönnyebb, h lehord, és a fejedre borítja a saját bilijét....
Ne emészd magad miatta, semmi rosszat nem csináltál, és valljuk be ilyen pasi jobb ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!