Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt, bár tudtam valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, bár tudtam valahol de mégis fáj, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Külföldön dolgozik a pasim ezért keveset tudunk találkozni.Én tisztába voltam valahol vele hogy néha van kint egyéjszakás kalandja de ez pár napja ki is derült és nagyon fáj.Neten megtalálta barátnőm,én nem is tudtam hogy fent van párkereső oldalon (méghozzá fél éve).Rá irt barátnőm mondtam h szedjen ki belőle mindent.ez meg is történt.Elmondta neki h előző héten együtt volt egy lánnyal egy buliban.én azt sem tudtam hogy buliban volt.Nálam kiborult a bili elhordtam mindennek ő mondta h egy beteg állat vagyok és h tűnjek el az életéből hogy egy sz..mét vagyok hogy nyomoztam.Elég durván össze vesztünk de én mégis szeretem...mondtam neki hogy ha azt akarja hogy eltűnjek akkor tiltson le de nem tiltott csak annyit irt h nálam betegebb nőt nem látott.nehéz nekem ez...valahol megértem de valahol rohadtul fáj..mit tegyek?
2014. szept. 24. 13:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hagyd a pi..ába. Majd rájön, hogy arra amit csinált minden lehet, csak büszke nem. Te pedig mentsd a tiédet.
2014. szept. 24. 13:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mit tenni igazából. Arra számíts, hogy lehet visszajön és könyörögni fog neked, de ne hagyd magad. Egyébként megfigyeltem, hogy az ilyen típusú emberek, akik megcsalják a másikat mindig támadnak és te vagy az utolsó szemétláda, ha szembesíted őket a saját aljasságukkal.

Én is megjártam ezt az utat, csak nekem a barátnőm csinálta ezt.... Sokkal jobb lett az életem, miután vége lett, úgyszólván megkönnyebbültem.

2014. szept. 24. 13:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Tegnap is azt mondta hogy ha nem kóstolom be nem lenne ez...szerinte én vagyok a hibás hogy ő lebukott
2014. szept. 24. 13:24
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát valóban elég szánalmas, h nyomozgatsz utána....
2014. szept. 24. 13:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért nyomoztam mert tudtam hogy hazudik..de igy bele gondolva talán jobb lett volna nem is tudni csak becsukni a szemem... :(
2014. szept. 24. 13:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a szánalmas, hogy téged okol az egész miatt, holott így is úgyis megcsalt, tökmindegy, hogy kiderült e vagy nem.

Még ennél is szánalmasabb, hogy ha egy srác írta volna ki ezt, akkor agyon sajnálgatnák, hogy jajj, megcsalták szegényt, dobni kell a retek r*bancot... -.- Így meg mindenki védi ezt a barmot.

Ne tegyél semmit, felejtsd el ezt az embert, és keress másikat.

2014. szept. 24. 13:36
 7/12 anonim ***** válasza:

5: Nem, nem. Helyesen cselekedtél és jó, hogy még most derült ki és nem egy házasság után.

6: Ne próbáld hergelni a népet. Senki nem védi azt a srácot, csak egy nyomi... mondom ezt úgy, hogy én is férfi vagyok (2-es válaszoló).

2014. szept. 24. 13:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta h nem akar soha többé látni de mégis ír.képet küldd,aztán leirja hogy felejtsem el.de mégsem tilt le
2014. szept. 24. 13:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Tiltsd le te. Meg kéne szakítanod vele minden kapcsolatot, különben megpróbál megint magába bolondítani...
2014. szept. 24. 13:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Az a baj h tudja jól hogy mennyire oda vagyok érte :(
2014. szept. 24. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!