Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, bár tudtam valahol de mégis fáj, mit tegyek?
Nem tudsz mit tenni igazából. Arra számíts, hogy lehet visszajön és könyörögni fog neked, de ne hagyd magad. Egyébként megfigyeltem, hogy az ilyen típusú emberek, akik megcsalják a másikat mindig támadnak és te vagy az utolsó szemétláda, ha szembesíted őket a saját aljasságukkal.
Én is megjártam ezt az utat, csak nekem a barátnőm csinálta ezt.... Sokkal jobb lett az életem, miután vége lett, úgyszólván megkönnyebbültem.
Szerintem az a szánalmas, hogy téged okol az egész miatt, holott így is úgyis megcsalt, tökmindegy, hogy kiderült e vagy nem.
Még ennél is szánalmasabb, hogy ha egy srác írta volna ki ezt, akkor agyon sajnálgatnák, hogy jajj, megcsalták szegényt, dobni kell a retek r*bancot... -.- Így meg mindenki védi ezt a barmot.
Ne tegyél semmit, felejtsd el ezt az embert, és keress másikat.
5: Nem, nem. Helyesen cselekedtél és jó, hogy még most derült ki és nem egy házasság után.
6: Ne próbáld hergelni a népet. Senki nem védi azt a srácot, csak egy nyomi... mondom ezt úgy, hogy én is férfi vagyok (2-es válaszoló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!