Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete járunk a barátommal, Mit tegyek?
uhum
jol van
hat nyugodtan mondhatad volna
Ő: nah jo vigyaz magara
:)
Én: bocsi
csak gondolkodtam...
ÉN : mind1
oké te is
Ő: te meg a gondolkodas XD
Én : pfff
ezek után tiltás törlés.
Jól tetted, h megmondtad neki mi a szitu!!! A bemásolt beszélgetésből is látszik, h nem szeretett téged, csak arra kellettél volna neki, h lefektessen, utána eldobjon!! Ha igazán, tiszta szívéből szerelmes lett volna beléd, harcolt volna érted, kérte volna azt, h még ne szakítsatok!!
Gratulálok!! Ügyi vagy, h a sarkadra álltál, gerinces és határozott voltál a fiúval szemben!! :)
20/L
Szia!
Egyik barátnőm miatt figyeltem fel erre kérdésre, mert neki pont ilyesmi fiú udvarol, mint a tiéd volt, és attól tartok, h nem e ugyanaz, csak PÜ-et nem tudok rád írni, bizonyos okok miatt, nagyon fontos volna, ha látod, írj légyszi erre a címre:
fehertimike@indamail.hu
Hú te egy nagyon aranyos lány lehetsz. :)
Kár, h egy fajankóval akadtál össze...
Amúgy én is hasonló korú kedves lányt keresek, mint te vagy. És jó magáról mindenki csak jót mond, te tényleg rendes vok ám.:D
Szal a ha gondolod írj. :)
Nem jött privát üzenet, de ha gondolod irj e-mailt:
anyhime@gmail.com. De amugy szerintem nagyonnagyon sok ilyen fiú mászkál az utcán, nem hiszem hogy ugyanarról a srácról lenne szó:D De meglepődnék ha igen.
Nemnagyon szeretek amugy igy interneten ismerkedni, ugyhogy nem bunkóságból nem írok vissza kedves nagyon rendes srác, csak ugy nem szeretek neten ismerkedni:D De ha gondolod irj te is e-mailt^^~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!