Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hete járunk a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hete járunk a barátommal, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
egy 15 éves lány vagyok, szilveszterkor ismertem meg a barátomat aki 22 éves, egy hete vagyunk eggyütt. Hetente egyszer max kétszer találkozunk. Legutobb mikor találkoztunk fel mentem hozzá, teljesen rám mászott. Én még szüz vagyok, és nemistervezem mostanában elveszteni, ö viszont folyton felhozza a témát. Annyira még nem is szerettem bele hogy fájjon az elvesztése. Barátnöim szerint szakitanom kéne vele. Én tanácstalan vagyok. Tudom hogy egy 22 éves fiu másra vágyik mint egy 15 éves lány. De annyira jókképü<3 És ha szakitani kéne vele, akkor hogy tegyem? MSNen is jo vagy csakis személyesen? Ja és mondta hogy volt neki régebben ojan hogy egyszerre több barátnöje volt, meg a legutobi barátnöjét is 4szer megcsalta. Meg szilveszterkor is volt még 4 lánnyal. Most ezek után...?:S
2010. jan. 20. 19:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
majd írjad h mit írt vissza!oké?
2010. jan. 20. 20:01
 12/22 A kérdező kommentje:

uhum

jol van

hat nyugodtan mondhatad volna

Ő: nah jo vigyaz magara

:)

Én: bocsi

csak gondolkodtam...

ÉN : mind1

oké te is

Ő: te meg a gondolkodas XD

Én : pfff

ezek után tiltás törlés.

2010. jan. 20. 20:04
 13/22 anonim ***** válasza:
ügyes vagy!
2010. jan. 20. 20:05
 14/22 anonim ***** válasza:
ez volt a legjobb, amit tehettél. ügyes vagy!
2010. jan. 20. 20:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Járj vele még egy hetet, annyi bőven elég, utána keress másikat.
2010. jan. 20. 21:53
 16/22 anonim ***** válasza:

Jól tetted, h megmondtad neki mi a szitu!!! A bemásolt beszélgetésből is látszik, h nem szeretett téged, csak arra kellettél volna neki, h lefektessen, utána eldobjon!! Ha igazán, tiszta szívéből szerelmes lett volna beléd, harcolt volna érted, kérte volna azt, h még ne szakítsatok!!

Gratulálok!! Ügyi vagy, h a sarkadra álltál, gerinces és határozott voltál a fiúval szemben!! :)

20/L

2010. jan. 21. 20:37
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyik barátnőm miatt figyeltem fel erre kérdésre, mert neki pont ilyesmi fiú udvarol, mint a tiéd volt, és attól tartok, h nem e ugyanaz, csak PÜ-et nem tudok rád írni, bizonyos okok miatt, nagyon fontos volna, ha látod, írj légyszi erre a címre:

fehertimike@indamail.hu

2010. máj. 12. 18:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Most mát tudok neked írni PÜ-it, így írok is.:)
2010. máj. 12. 18:44
 19/22 anonim válasza:

Hú te egy nagyon aranyos lány lehetsz. :)

Kár, h egy fajankóval akadtál össze...

Amúgy én is hasonló korú kedves lányt keresek, mint te vagy. És jó magáról mindenki csak jót mond, te tényleg rendes vok ám.:D

Szal a ha gondolod írj. :)

2010. máj. 14. 20:39
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem jött privát üzenet, de ha gondolod irj e-mailt:

anyhime@gmail.com. De amugy szerintem nagyonnagyon sok ilyen fiú mászkál az utcán, nem hiszem hogy ugyanarról a srácról lenne szó:D De meglepődnék ha igen.

Nemnagyon szeretek amugy igy interneten ismerkedni, ugyhogy nem bunkóságból nem írok vissza kedves nagyon rendes srác, csak ugy nem szeretek neten ismerkedni:D De ha gondolod irj te is e-mailt^^~

2010. máj. 20. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!