Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hete járunk a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hete járunk a barátommal, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
egy 15 éves lány vagyok, szilveszterkor ismertem meg a barátomat aki 22 éves, egy hete vagyunk eggyütt. Hetente egyszer max kétszer találkozunk. Legutobb mikor találkoztunk fel mentem hozzá, teljesen rám mászott. Én még szüz vagyok, és nemistervezem mostanában elveszteni, ö viszont folyton felhozza a témát. Annyira még nem is szerettem bele hogy fájjon az elvesztése. Barátnöim szerint szakitanom kéne vele. Én tanácstalan vagyok. Tudom hogy egy 22 éves fiu másra vágyik mint egy 15 éves lány. De annyira jókképü<3 És ha szakitani kéne vele, akkor hogy tegyem? MSNen is jo vagy csakis személyesen? Ja és mondta hogy volt neki régebben ojan hogy egyszerre több barátnöje volt, meg a legutobi barátnöjét is 4szer megcsalta. Meg szilveszterkor is volt még 4 lánnyal. Most ezek után...?:S
2010. jan. 20. 19:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem dobd ki gyorsan. Ilyennel lehet MSNen is nyugodtan. Csak azért, mert helyes ne legyél vele :S Az olyan meg ly. :) (bocs)
2010. jan. 20. 19:38
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen pasival tényleg szakítani kell. Hidd el Te is csak arra kellenél neki. Tudja, hogy még "friss pipihusi vagy"?

Személyesen mond meg neki, hogy nem megy a dolog, és ennyi. Fontos, hogy ne nála, vagy valami eldugott helyen legyetek, hanem téren, ahol másik is vannak, és ne este..Kitudja mit tesz veled.Jobb félni, mint megijedni

2010. jan. 20. 19:39
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy egy 22 éves fiu másra vágyik mint egy 15 éves lány.

Akkor?

2010. jan. 20. 19:39
 4/22 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, szakíts vele amint lehet.
2010. jan. 20. 19:41
 5/22 anonim ***** válasza:
Nem értem még min gondolkodsz.Lapát.
2010. jan. 20. 19:42
 6/22 anonim ***** válasza:
38%
Ne msn-en, mert meglátja, hogy nem tudsz normálisan írni.:D
2010. jan. 20. 19:44
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
szakíts vele.msn-en hogy ne tudjon győzködni.aztán tiltsd le.ilyennel nem érdemes foglalkozni.
2010. jan. 20. 19:46
 8/22 anonim ***** válasza:
38%

Hmm..szerintem csináld ugy h. még legyetek együtt (nem kell feltétlenül másokra hallgatni,mert ha ugye szereted...)Én elmondom a véleményem:

szerintem mond meg neki h. te még most nem akarnál vele..és ha ezekután is folyton felhozza akkor csak azt akarja tőled és semmi mást ha ez lesz akkor szakits vele ha nem és megérti akkor meg szeret téged..:)

Hát az meg h. az egyik barátnőjét 4szer megcsalta:S..öhm..még ha csak 1 szer ,mert az lehetne félrelépés de hogy 4:O..

Hát persze ilyenkor rögtön mindenki azt gondolja h. veled is ugyanezt megfogja tenni és h. szakits vele azonnal..sztem várj aztán ha téged is megcsal akkor dobd.. lehet azóta változott nem lehet tudni..mondjuk az ilyen nem biztos..nah mind1:)

Remélem jól döntesz

2010. jan. 20. 19:49
 9/22 anonim ***** válasza:

Én is azt tom javasolni, h szakíts vele!!! Azt mondod volt olyan eset, amikor egyszerre több barátnője volt, meg 4-szer megcsalta az legutóbbi barátnőjét!! Az ilyen viselkedésű pasi nem hűséges, nem azért van veled, mert szeret, imád, hanem azért, h add oda magadat te is neki!! Sztem ez a pasi csak azért van együtt nőkkel, h úgymond trófeákat gyűjtsön, dicsekedhessen a haverjainak, h ő már hány nő szüzességét vette el, amióta elkezdte az egész üzelmet!!

Sok helyes fiú létezik, akibe még szerelmes tudsz lenni és ráadásul nem arra hajt, h minél hamarabb lefektessen!! :)

Jah és még 1 dolog: attól, h totál helyes, az nem azt jelenti, h meg is becsül téged!! Sőt a külső nem minden! Lehet vki totál helyes, világszépe, és emberileg semmit nem ér, és fordítva! Lehet vki kevésbé szép, helyes, de emberileg sokkal többet ér, értéket képvisel!! :)

20/L

2010. jan. 20. 19:49
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Ezt irtam most neki msnen.

"beszélnünk kéne....

*át kéne gondolnunk a dolgokat. 22 éves vagy....én 15...

alig ismerelek és mikor fenn voltam nálad elég nyilvánvaló volt mire megy ki a játék. Én nem akarom még hogy megdugjanak. Pláne nem egy alig ismert srác. És ugy vettem le hogy ez neked nagyon fontos szóval szerintem jobb lenne ha hagynánk egymást..."

Köszönöm szépen a válaszokat. Kb 5 perce. Nem ir vissza... Ugy látszik még ennyi gerince sincs. Mind1 jo hogy még elötte meg tudtam. Köszönöm szépen

2010. jan. 20. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!