Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
Nekem eddig szinte csak olyan kapcsolatom volt, hogy megtetszett egy fiú és én kezdeményeztem. Ők már csak kaptak az alkalmon. Persze nem úgy kell érteni, hogy én kezdtem ki velük, hanem én kezdtem el szemezni velük, célozgatósan beszéltem velük, hogy tudják, hogy jók nálam és éltek a lehetőséggel. Olyan miért nincs, hogy én tetszem meg valakinek és próbál meghódítani? Csinos vagyok, ápolt, igényes, tetszem a pasiknak, mégsem jutunk tovább a flörtnél, ha én nem teszem teljesen egyértelművé, hogy jó nálam az illető...
26L
2014. szept. 22. 19:32
11/12 anonim válasza:
itt most mit vársz? a választ körülbelül úgyis tudod. egy ilyen kérdés csak arra jó, hogy kitörjön a szokásos szócséplés "én kezdeményeztem, de meguntam..." "mindig visszautasítanak..." stb...
12/12 anonim válasza:
Jaguar_Warriornak van igaza! Olvastam, hogy egy kutatás szerint is azok a lányok maradak általában egyedül, akik nem adnak flörtjeleket és egy magyar pszichológus szerint si alap lenne, hogy a lányok is jelezzenek legalább mert különben egyedül maradnak és senki sem fog kezdeményezni náluk. Mégis minek próbálkozzon egy fiú egy olyan lánynál, aki nem adott semmi jelet sem neki, hogy lehet lépnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!