Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem kezdeményeznek?
Nekem eddig szinte csak olyan kapcsolatom volt, hogy megtetszett egy fiú és én kezdeményeztem. Ők már csak kaptak az alkalmon. Persze nem úgy kell érteni, hogy én kezdtem ki velük, hanem én kezdtem el szemezni velük, célozgatósan beszéltem velük, hogy tudják, hogy jók nálam és éltek a lehetőséggel. Olyan miért nincs, hogy én tetszem meg valakinek és próbál meghódítani? Csinos vagyok, ápolt, igényes, tetszem a pasiknak, mégsem jutunk tovább a flörtnél, ha én nem teszem teljesen egyértelművé, hogy jó nálam az illető...
26L
Ahogy telik a ídő,egyre inkább belefáradok én is.
Aki nő avval kikezdek,mind elkűld ugyis..
De ha olyannál próbálkozom akinek tetszem,nemkűldel.
Lehet, az is hogy elsőre nem tudnak kiigazodni rajtad h mit is akarsz valójában.
De lehet h túl "soknak" tartanak magukhoz képest.
Mert nem teszed egyertelművé hogy tetszik neked..
A visszautasitast meg senki sem szereti.
Egyértelművé tenném, hogy tetszik, de honnan tudjam, hogy én kinek tetszem?!
Lehet, hogy én vagyok a régimódi, de én a pasitól várnám, hogy megtegye az 1 lépést... Persze nem kell ajtóstul rontani a házba, hogy először látok valakit és randira hív, mert az tényleg ciki lenne, ha azt mondom, hogy nem.. Egy kisboltban dolgozom, szóval simán ki tudná puhatolni bárki, hogy tetszene-e nekem és ha nem hajlok rá, akkor nem is kéne cikinek éreznie a dolgot.
Nekem nem tűnik úgy mintha bármit is kezdeményeztél volna.
Ez úgy működik, hogy a lány/nő jelzi szabad a pálya és a férfi él a lehetőséggel és kezdeményez. A flört még nem kezdeményezés, ez az amiért sok lány el van tévedve, csak várják a csodát úgy, hogy közben nagyon vigyáznak arra, hogy semmilyen módon ne legyen jelezve a fiúnak, hogy léphetne mert úgy veszik az már kezdeményezés... :D
Nem tudom hogy gondolják azt, hogy játsszák és közömböset miközben remélik, hogy kitaláljuk a gondolataikat. :)
Ha nem net:
1.Meglátod , megnézed magadnak és 1 pillanat alatt el tudod dönteni h tetszik e és szívesen megismernéd e.
2. Ha a másik is felfigyelt a másikra, akkor ha esély adódik rá akkor az egyik fél kezdeményez, amihez nem elég egy szemezés vagy mosoly mert ma már ez félreérthető, ergo amit te mondasz az semmi, mindaddig míg oda nem mész.
Az egyik félnek oda kell mennie a másikhoz és valamivel kezdeni kell és ez okozza a gondot a legtöbb embernél.
És ezt bármelyik fél megteheti! Amelyik a bátrabb.
És mind a 2 félnek fent áll, hogy "nem". Ez ezzel jár már 2014 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!