Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért nem kezdeményeznek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem kezdeményeznek?

Figyelt kérdés

Nekem eddig szinte csak olyan kapcsolatom volt, hogy megtetszett egy fiú és én kezdeményeztem. Ők már csak kaptak az alkalmon. Persze nem úgy kell érteni, hogy én kezdtem ki velük, hanem én kezdtem el szemezni velük, célozgatósan beszéltem velük, hogy tudják, hogy jók nálam és éltek a lehetőséggel. Olyan miért nincs, hogy én tetszem meg valakinek és próbál meghódítani? Csinos vagyok, ápolt, igényes, tetszem a pasiknak, mégsem jutunk tovább a flörtnél, ha én nem teszem teljesen egyértelművé, hogy jó nálam az illető...

26L

2014. szept. 22. 19:32
1 2
 1/12 DanteSparda ***** válasza:
én régen sokat kezdeményeztem de ráuntam hogy folyton vagy elutasitanak vagy kihasználnak megakarnak változtatni kötekednek szóval ha kellek valakinek akkor az tegyen is érte mostmár én már szenvedtem eleget
2014. szept. 22. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Ahogy telik a ídő,egyre inkább belefáradok én is.

Aki nő avval kikezdek,mind elkűld ugyis..

De ha olyannál próbálkozom akinek tetszem,nemkűldel.

2014. szept. 22. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Lehet, az is hogy elsőre nem tudnak kiigazodni rajtad h mit is akarsz valójában.

De lehet h túl "soknak" tartanak magukhoz képest.

2014. szept. 22. 19:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Mert nem teszed egyertelművé hogy tetszik neked..

A visszautasitast meg senki sem szereti.

2014. szept. 22. 19:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Egyértelművé tenném, hogy tetszik, de honnan tudjam, hogy én kinek tetszem?!

Lehet, hogy én vagyok a régimódi, de én a pasitól várnám, hogy megtegye az 1 lépést... Persze nem kell ajtóstul rontani a házba, hogy először látok valakit és randira hív, mert az tényleg ciki lenne, ha azt mondom, hogy nem.. Egy kisboltban dolgozom, szóval simán ki tudná puhatolni bárki, hogy tetszene-e nekem és ha nem hajlok rá, akkor nem is kéne cikinek éreznie a dolgot.

2014. szept. 22. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem tűnik úgy mintha bármit is kezdeményeztél volna.

Ez úgy működik, hogy a lány/nő jelzi szabad a pálya és a férfi él a lehetőséggel és kezdeményez. A flört még nem kezdeményezés, ez az amiért sok lány el van tévedve, csak várják a csodát úgy, hogy közben nagyon vigyáznak arra, hogy semmilyen módon ne legyen jelezve a fiúnak, hogy léphetne mert úgy veszik az már kezdeményezés... :D

Nem tudom hogy gondolják azt, hogy játsszák és közömböset miközben remélik, hogy kitaláljuk a gondolataikat. :)

2014. szept. 22. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Az emberek mára tulságosan elidegenedtek egymástól. Megyek az utcán és mindenki fején lehet látni hogy jár az agya, de emellett ott vannak az elvárások is. Minimum normális ami alatt azt érted h a te elvárásaidnak feleljen meg nem kocsi ház életcél stbre gondolok hanem hogy milyen személyisége közös téma stb. és nem egyáltalán nem biztos h lesz. Sok elutasítás flegmázás stb elveszi az ember kedvét a csajozástól (csajok szeretik ha odamennek növeli az önbizalmukat persze nekünk is de csajok megszokták/elvárják a rendszeres kezdeményezést csakhogy szinte lendületből jön az elutasítás amikor nem gondoltok arra h legközelebb máshoz nem fogok odamenni és lehet h te vagy a legközelebb ). Én pl ránézek egy csajra és látom hogy milyen a személyisége látom rajta hogy össze tudnék e vele jönni vagy sem feltéve ha van közös érdeklődés.
2014. szept. 22. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Ja, persze, mindannyian gondolatolvasók vagyunk, hogy tudjuk, mit is akartok. Ha szemezel a fickókkal, mosolyogsz rájuk, "célozgatsz", akkor nyilván tudják, hogy zöld utat kaptak. Ha több ilyen "jel" van, akkor nagyobb a férfiak esélye a sikerre, míg csupán egy mosolyra nem fognak ugrani, mert az lehet szimplán udvariassági gesztus is. Meg sokan nem akarnak kb. ezredszerre is koppanni, ezért biztosra mennek. Az, hogy te szemezel valakivel, még egyáltalán nem kezdeményezés, csak azt jelzed, hogy érdekel a másik ember, és bejön neked, lehet próbálkozni.
2014. szept. 22. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
ja mondjuk az is igaz én is szemeztem már olyan csajjal ki mellett ott állt a kanja :D
2014. szept. 22. 20:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha nem net:

1.Meglátod , megnézed magadnak és 1 pillanat alatt el tudod dönteni h tetszik e és szívesen megismernéd e.

2. Ha a másik is felfigyelt a másikra, akkor ha esély adódik rá akkor az egyik fél kezdeményez, amihez nem elég egy szemezés vagy mosoly mert ma már ez félreérthető, ergo amit te mondasz az semmi, mindaddig míg oda nem mész.

Az egyik félnek oda kell mennie a másikhoz és valamivel kezdeni kell és ez okozza a gondot a legtöbb embernél.

És ezt bármelyik fél megteheti! Amelyik a bátrabb.

És mind a 2 félnek fent áll, hogy "nem". Ez ezzel jár már 2014 éve.

2014. szept. 22. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!