Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak h a regi legyen?
Hát igen, olyan már biztos nem lesz mint az elején, ezt el kell fogadni. A férfiak amikor megnyugvást találnak egy nő mellett, akkor eljön a kényelem időszaka, és elkényelmesednek, és habár ők szeretnek, de már nem érződik annyira. Pedig nekik ilyenkor van meg a nyugalom szigete. De nekünk nőknek iszonyú idegesitő.
Próbálj meg új szexi fehérneműt beújitani és meglepni vmi izgi játékkal. Vagy várd haza finom meglepi vacsival. Esetleg menjetek el kirándulni , vagy moziba, vagy bárhova, hogy ne csak otthon legyetek kettesben hanem emlékeket is szerezzetek.
Azért is a nőnek kell pedálozni, h jobban bánjon vele a pasija?? Én ugyanígy voltam, ahogy te...Jött a nemtörődöm veled időszak. Próbáltam türelems, megértő lenni, de amennyit adsz, az sosem elég.... Én is azt gondoltam, h belepusztulok, ha nem lesz mellettem a pasim, de rájöttem, h kell tudni szeretni önmagam és ha egy kapcsolatban nem érzed jól magad és folyamatosan azt érzed, h el vagy hanyagolva akkor 2 lehetőség van: leülsz a barátoddal és megbeszélitek, ha igazán szeret próbál változni. A másik alterbatíva: megígéri, h változik, de ugyanolyan lapos lesz a kapcs. és te ujra és ujra rosszul érzed magad és szenvedsz. Rajtad áll, h mit akarsz!
Ne add fel önmagad senki kedvéért! Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!