Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tolerálnátok, ha a barátotok/barátnőtök napi
szinten füvezne?
Figyelt kérdés
Én nem dohányzok és nem is füvezek, a barátom viszont napi szinten, néha akkor is, ha vele vagyok, ő nagyon természetesnek veszi ezt. Annyira nem zavar, hogy emiatt szakítsak vele, de azért bennem van, hogy jobb lenne, ha nem csinálná, vagy legalább nem ilyen gyakran, félek, hogy így az igazi énjét nem is ismerhetem teljesen. Mi a véleményetek erről, ti hogyan kezelnétek ezt? 18/L a barátom 22
Mondjuk ha barátnőm rákapna a fűre, el nem hagynám, de az biztos, hogy egy füvessel nem jöttem volna össze.
Ha néha-néha egy füves cigit elszív, az sem tetszene, de azt még benyelném. De ez a mindennapi füvezés ez már bizony drogfüggőség.
#9: pedig a probléma pont ez: egy drogfüggő ha választani kell az anyag és a szerelem között, gondolkodás nélkül a füvet választaná. Olyannal meg nem fogok járni, akinek egy h*lye szokás többet ér, mint én.
2014. szept. 21. 17:38
12/21 anonim válasza:
Továbbá azért azt se felejtsük el, hogy gyakran a fű csak az első lépés. Most még tolerálhatónak tűnik, de majd amikor 30 éves korára egy emberi roncs lesz, akkor térjünk vissza újra a kérdésre. Arról nem is beszélve, hogy - ha addig együtt maradtok - így milyen családi élet vár majd rátok?
Választás elé állítani meg felesleges: borítékolható, hogy a füvet választaná, és nem téged.
2014. szept. 21. 17:43
13/21 anonim válasza:
Nem járnék olyannal.
2014. szept. 21. 17:45
14/21 PearlDiver válasza:
Egynél több alkalom már elég durva helyzetet eredményezne, nincs kedvem egy drogfüggővel járni.
2014. szept. 21. 17:58
15/21 A kérdező kommentje:
akkor most emiatt szakítsak vele? ez lenne az épeszű döntés?
2014. szept. 21. 18:00
16/21 anonim válasza:
Igen a többségi épeszű döntés ez, DE itt most Te döntesz...
2014. szept. 21. 18:39
17/21 anonim válasza:
Amúgy ezek az emberek honnan szerzik a füvet? Mert tudom én, hogy az nem egy olyan Hardcore drog, mint a meth meg a kokó, de kíváncsi lennék hogy honnan veszik. Mert gondolom nem olyan termesztőktől veszik akiknek az egész lakásuk teli a cuccal és nem is ők terjesztik, hiszen ezekért több tíz év jár a dutyiban. De én pont múltkor vertem össze egy hülye csöves drogos szart aki a buszon nem szált le rólam, pedig udvariasan utasítottam először vissza, de aztán keménykedett. Gondolom nem is ilyenektől veszik.
2014. szept. 22. 22:03
18/21 PearlDiver válasza:
Figyelj, gondold végig, hogy mit vársz a kapcsolattól. Ha hosszú távon gondolkodsz, szeretnéd-e, hogy a gyerekeid apja egy ilyen ember legyen? Ha meg nem tervezel vele hosszú távra, akkor nincs is nagyon kérdés.
2014. szept. 22. 22:33
19/21 anonim válasza:
A fű az nem drog és rászokni sem lehet...
2014. okt. 1. 17:33
20/21 PearlDiver válasza:
Aha, #19... te valamit nagyon félreértettél. Attól, hogy fizikai függőséget nem okoz, nem kevésbé kártékony a rendszeres füvezés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!