Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt jogosnak találjátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt jogosnak találjátok?

Figyelt kérdés

A barátom régebben enyelgett egy csajjal, amolyan huza-vona féle volt, de főleg a lány miatt nem jöttek össze, mert akkor minden héten más pasija volt. Aztán összejött velem, majd ezt a huza-vonát folytatták a hátam mögött (egy busszal utaztak mindig és ott enyelegtek, de semmi csók vagy puszi, csak szóban...), konkrétan le is beszéltek egy egy éjszakás kalandot, de lebuktattam őket. Tudtam, hogy valami van azzal a csajjal, titkolózott és hazudozott róla a barátom, szűkszavúan mesélt csak, de mindig csodálattal és vágyakozva, ez érződött a mondataiban. Egyszer véletlenül belépve maradt a facebookjába és én kaptam az alkalmon, minden ott volt, teljesen lefagytam, olyanokat írtak egymásnak, hogy azt hittem helyben fejest ugrok a betonba! Majd lekevertem neki egy nagy pofont, amilyet csak bírtam, elkezdtünk veszekedni, nagyon kiborultam. Pár hétig külön voltunk, de szinte minden nap meglátogatott, hozott mindent, míg végül "megbocsátottam, de a bizalmam elillant. Nem teljesen, de ez nekem nagy ütés volt. A buszon kívül a csajjal nem találkozik, távolabb laknak egymástól, de neki az a busz a legideálisabb, amivel a lány is jár.

Ilyenkor Ti engednétek még egy busszal járni a párodat és a csajt? Vagy ez nagy elvárás lenne?

Kérlek ne írjatok olyat, hogy bizalom nélkül már nem ér egy kapcsolat semmit, mert én felkészítettem, hogy csak úgy fogjunk bele ebbe a kapcsolatba, ha bírni fogja, hogy konkrétan egy nőre se merjen vágyakozva ránézni és ne mérjen végig senkit se, hiába ez a pasiknak nagy érvágás és hűséget fogadott nem vakságot, ez nekem nagyon fájt és ő ebbe beleegyezett!

2014. szept. 21. 13:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy teljesen más a kettő, de ha 2 éve nagyon jól működik, miért dobnám el? Azt mondta, hogy akkor cserébe ő is elvárja tőlem, hogy más pasit ne mérjek végig, de ez eddig is így volt, csak így megnyugodott a lelke :) Szóval nem vágyakozunk és nem mérünk fel az ellenkező nemből embereket és ez nagyon jó így, ahogy van! :) Továbbra sem bízok meg benne, ezt Ő is nagyon jól tudja és soha nem is fog visszajönni a teljes bizalom, de amint a példánk is mutatja, ha az egyik ember hajlandó nagy áldozatot hozni egy hatalmas nagy hiba miatt a másikért, akkor csekélyebb bizalommal is működik a kapcsolat és csak szóbeszéd, hogy bizalom nélkül nem megy! Ha az egyik szereti annyira a másikat, akkor megtesz a kapcsolatért mindent! És ezentúl már az ő döntése volt, hogy továbbáll-e vagy esetleg bekockáztatja a buszt és megint kiderül, más oldalakon ismerkedik vagy buliban, csajozik-e valamilyen módon mellettem is. Megtehetné, de nem teszi! :) Én is hoztam áldozatokat érte, például nem megyek el bulizni, mert nem szereti, csak beülök a barátokkal vagy éppen a barátaimmal és Vele. 1-2 ember utálta köreimből, megszakítottam velük a kapcsolatot. Ő is cserébe így tett egynéhány ismerősével. És még vannak dolgok, egy kapcsolat, ha szereted a másikat és másképp nem működik, lemondásokkal jár, de csak akkor, ha nagyon nagyon szerelmes vagy! Ha nem, akkor tényleg nincs értelme az egésznek! A miénknek van! :)
2014. szept. 21. 15:18
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyébként 3 éve vagyunk együtt :D
2014. szept. 21. 15:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Mondd el még egy párszor, hogy ez a normális, akkor talán magad is elhiszed. Másokat akarsz meggyőzni, miközben te sem vagy benne biztos. Így igazából magadat győzködöd. Nekem ne mutasd be, milyen egy normális párkapcsolat, 21 éve vagyok benne ;-). Mindenféle tiltás, és barátok eltiltása nélkül.
2014. szept. 21. 15:26
 14/20 A kérdező kommentje:
Éppen Te akarod megmagyarázni, hogy kötöttség nélküli kapcsolat mennyire fenomenális! :) Képzeld, sok barátom/barátunk van és mind így látja a dolgokat és mivel mi sokat utazunk, így nem csak 1-2 helyről! :) És nem azért mondják, hogy ne veszekedjünk, Ők is így vannak Vele, hogy egymásért áldozatokat KELL hozni, ha nem teszed, ha nincsen legalább minimális kötöttség, akkor megette a fene az egészet! :) Én a barátom kedvében járok, Ő az enyémben, így lemondtunk pár dologról! Nagymamámék 54 éve házasok és elmesélték, hogy ők is kompromisszumokat kötöttek és lemondtak egymásért sok dologról! Például munkahelyet váltott az egyik, mert a másik nem látta ott jónak, ott marad. A szüleim is 23 éve házasok, egyikőjük se jár a másik véleménye nélkül sehova. Ha a másiknak nem tetszik, akkor nem megy, mert szeretik egymást és nem szeretnék megbántani a másikat! A barátom szülei is ugyanígy vannak ezzel, hogy egy kapcsolat lemondásokkal jár, ők is mondtak sok példát! és ők is lemondtak a kapcsolatuk miatt dolgokról és ők már 25 éve házasok! :) Úgyhogy van egy pár "idősebb" házas rajtad kívül, aki ezt nagyon is normálisnak tartja! :)
2014. szept. 21. 15:35
 15/20 A kérdező kommentje:
Hja és én kikértem mások véleményét erről, nehogy az legyen, hogy én vagyok az utolsó hárpia a Földön, de amint olvashattad, szinte kivétel nélkül mindenki a családból és barátok közül nekem adtak igazat! :) Itt nem is ez volt a kérdés, hanem a buszos, de akkor Te elítéled ezt, elmondtad a véleményedet, Tőled csak ennyit akartam megtudni! Köszönöm! :)
2014. szept. 21. 15:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Persze, van kompromisszum, ahogy néha lemondás is a másik kedvéért. De ez kérés, vagy beszélgetés után önálló döntés kell legyen, és tiltás, engedelmesség! Nekem csak ezzel van bajom. Milyen jogon tiltasz meg neki bármit? Csak mert a barátod (de még akkor sem, ha a férjed lenne), még nem tartozik neked engedelmességgel!
2014. szept. 21. 16:54
 17/20 anonim ***** válasza:
*és NEM tiltás, engedelmesség
2014. szept. 21. 16:57
 18/20 A kérdező kommentje:
Ha ő beegyezik és az elmondásom után jónak látja az ötletet, megbeszéltük, akkor miért tiltás?
2014. szept. 25. 20:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Te használtad először ezt a kifejezést. "Engednétek-e?", "semmi más nincs neki megtiltva, csak ez". Nem magamtól találtam ki. ;-)
2014. szept. 25. 20:26
 20/20 A kérdező kommentje:
Ezt ő nem fogja fel annak, ha valaki hibázott, viselje a következményeit, akár tiltás, akár nem! Kisgyereket is így lehet nevelni, ha valamit rosszul csinál, akkor büntetés,/tiltás, legközelebb nem csinálja (elméletileg), de mindig is eszében lesz, hogy ez rossz dolog :D Ez egy párkapcsolat, mindenki leoltotta érte, amit megérdemelt és ő azzal a busszal akart továbbra is járni, én meg eszébe juttattam, hogy mekkora bunkóság lenne tőle, ő meg mondta, hogy tényleg. Ez is ugyanúgy közös megegyezés vagy tiltás, ki hogy nevezi, ahogyan fentebb a szüleink/nagyszüleink is csinálták, ebben nem értem mi olyan nagy gáz. Eleve ha szeretünk valamit és kedvében akarunk járni, megvonjuk magunkat dolgoktól akaratlanul is, mert szeretjük, szóval ha tiltás, ha nem, ha magától, ha nem, de már nem csinálja és nem is fogja, ebben nem értem továbbra sem, hogy mi fennakadás van :D
2014. szept. 25. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!