Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt jogosnak találjátok?
A barátom régebben enyelgett egy csajjal, amolyan huza-vona féle volt, de főleg a lány miatt nem jöttek össze, mert akkor minden héten más pasija volt. Aztán összejött velem, majd ezt a huza-vonát folytatták a hátam mögött (egy busszal utaztak mindig és ott enyelegtek, de semmi csók vagy puszi, csak szóban...), konkrétan le is beszéltek egy egy éjszakás kalandot, de lebuktattam őket. Tudtam, hogy valami van azzal a csajjal, titkolózott és hazudozott róla a barátom, szűkszavúan mesélt csak, de mindig csodálattal és vágyakozva, ez érződött a mondataiban. Egyszer véletlenül belépve maradt a facebookjába és én kaptam az alkalmon, minden ott volt, teljesen lefagytam, olyanokat írtak egymásnak, hogy azt hittem helyben fejest ugrok a betonba! Majd lekevertem neki egy nagy pofont, amilyet csak bírtam, elkezdtünk veszekedni, nagyon kiborultam. Pár hétig külön voltunk, de szinte minden nap meglátogatott, hozott mindent, míg végül "megbocsátottam, de a bizalmam elillant. Nem teljesen, de ez nekem nagy ütés volt. A buszon kívül a csajjal nem találkozik, távolabb laknak egymástól, de neki az a busz a legideálisabb, amivel a lány is jár.
Ilyenkor Ti engednétek még egy busszal járni a párodat és a csajt? Vagy ez nagy elvárás lenne?
Kérlek ne írjatok olyat, hogy bizalom nélkül már nem ér egy kapcsolat semmit, mert én felkészítettem, hogy csak úgy fogjunk bele ebbe a kapcsolatba, ha bírni fogja, hogy konkrétan egy nőre se merjen vágyakozva ránézni és ne mérjen végig senkit se, hiába ez a pasiknak nagy érvágás és hűséget fogadott nem vakságot, ez nekem nagyon fájt és ő ebbe beleegyezett!
Függetlenül az előzményektől: ha valaki nem bízik a másikban, ha bármiben is a másik engedélye kell, akkor az a kapcsolat minden, csak nem kapcsolat!
21 éve vagyunk együtt, de csak egyszer tiltana meg valamit a férjem, azonnal pakolnék! Nem vagyok sem a tulajdona, sem a rabszolgája, hogy ő mondja meg, mit tehetek, vagy mit nem!
És ez fordítva is ugyanígy van!
Egyébként mit vársz tőle? Menjen fél órával, egy órával hamarabb, mint szükséges, este/délután meg annyival később vissza, csak hogy a kedvedben járjon?
Ha nem akar megcsalni, akkor sem fog, ha egy buszon van a csajjal...
Ha pedig meg akar, akkor meg fog, akkor is, ha ezentúl vonattal, vagy kerékpárral jár...
a pasid is gáz,mert egy gerinctelen féreg
te meg kicsit sokat gondolsz magadról: "egy nőre se merjen vágyakozva ránézni és ne mérjen végig senkit se"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!