Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethető egy olyan fiú aki inkább ilyen odabújós természettel van megálldva, simogat, finom csókokat ad, stb?
Sosem buktam tudatosan a rosszfiúkra, csak vonzottam őket...igen, valameddig mégis velük voltam, megaláztak, amit nem volt egyszerű feldolgozni! Azóta rendet tettem magamban, az önbecsülésemben és csak az ilyen "babusgatós" férfiakat vonzom és én tényleg élvezem, nem kamuból írtam!!!
Aki kóstolt már keserűt, tudja értékelni az édeset...
szerintem persze. sőt jobban szeretetre méltóbbak az olyan fiúk, mint ezek a beképzelt egoisták akik nm mutatják ki az érzelmeiket.
bár megjegyzem h én emo vagyok deh sztem ez más stílusú lányokra is igaz ha nm ak sorry
16/l
Igen, jó, hogy rájöttem és azt mondom bárcsak hamarabb jöttem volna rá, vagy magamtól is lehetett volna annyi eszem, hogy ezt tudjam....Sok fájdalomtól megkímélt volna! Sajnos sok embernek csak a tapasztalat segít!
Na azért még nem vagyok annyira öreg, jobb későn, mint soha! :)
23/N
Egy kicsit hadd védjem meg a nőket, mert sok a rossz sztereotípia róluk. Ne általánosítsatok először is kevés élettapasztalattal.
Igen. a nőknek tényleg a rosszfiúk kellenek - úgy 24-25 éves korig kb.. Az a sok negatív tulajdonság, hogy "az kell nekik aki beléjük rúg" vagy "pénzre buknak", stb. a többségre tényleg igaz egy bizonyos életkorig! Egy bizonyos életkor után viszont változik a dolog, nem is kicsit.
25 felett ugrásszerűen megnő az értelmes, normális nők száma.
Csak annyit akarok hogy 21-22 éves fiúk/lányok, ne vonjatok le hatalmas következtetéseket, mert nem éltetek még eleget (nem sértésből mondom!). Egy kb. 27-28 éves nő már érett, és akár tetszik akár nem, még egy 21 éves is csak kislány. Miért várjátok el egy kislánytól hogy érett nőként viselkedjen? Túl sokat vártok el, az a baj, le kéne szállni kicsit a földre. Az meg a teteje, amikor panaszkodtok hogy a 16 éves barátnő milyen szemét meg így meg úgy, hát persze hogy szemét, mégis mit vársz? 1-2 éve még mellei sem voltak, most eg azt várod hogy úgy viselkedjen mint egy komplett feleség-jelölt? Azt is vágom hogy sokaknak sértés ha mondjuk egy 22 évesre azt mondják, hogy kisgyerek, pedig jó lenne belátni, hogy tényleg az. Azért mert biológiailag ki van fejldőve? Semmit nem jelent. És ez mindkét nemre vonatkozik.
Na mindegy, nem papolok tovább, kicsit lehiggadtok, nőttök még egy kicsit és rájöttök hogy igenis vannak okos és egyszerre szép nők - csak nem a kisgyerekek között.
Kedves kérdező, nem lehet nem észrevenni a megbántottságot a hozzászólásaidban, amit meg tudok érteni. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol a lánnyal mindenről, hosszasan el tudtunk beszélgetni, remekül megértettük egymást (csinos és okos lány, tudományos fokozattal), és lassan, több hónap ismeretség után közelítettem hozzá gyengéd simogatással, de visszautasított. Neki az volt az elve, hogy csak az esküvője után hajlandó lefeküdni férfival.
Később összejött egy sráccal, aki pár hét után lefektette. Hónapokkal ezután nekem (!) panaszkodott, hogy mennyire műveletlen, naiv szerencsétlen az illető, képtelenek rendesen beszélgetni, és nem tud vele igazán boldog lenni. Egy évvel később hozzáment feleségül...
("Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem...")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!