Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerethető egy olyan fiú aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethető egy olyan fiú aki inkább ilyen odabújós természettel van megálldva, simogat, finom csókokat ad, stb?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 11:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Csakis a fiútól függ:)
2010. jan. 20. 11:23
 12/38 A kérdező kommentje:
húha kezd nőni az önbizalmam!
2010. jan. 20. 11:25
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyet szeretem. Ugyhogy NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓ
2010. jan. 20. 11:26
 14/38 anonim ***** válasza:
96%

"Ez nem férfi az tény..."

Kívánok neked egy sör-, pálinka-, izzadtság- és fokhagymaszagú vadállatot, aki meló után hazamegy, köszönés helyett rád ordít, hogy "ménincsenmákészakajaaa", lekever két-három pofont, aztán bevág az ágyba, egyetlen csók, símogatás nélkül beléd nyomja a bránert, elmegy 2 perc alatt, miközben te még azt sem tudod, hol vagy. Aztán otthagy a fenébe, és megy lógni a haverjaival, vagy lefekszik aludni, és horkol melletted, mint egy disznó. Gondolom, az ilyen jobban bejön :D

pussz (33/F)

2010. jan. 20. 11:32
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az utolsóval:D

am az olyan lányok nem szeretik az ilyen fiúkat akik diszkóba járnak állandóan meg műköröm stb stb..biztos érted.ne ott keress ilyen lányt aki szereti az ilyen fiúkat:) persze akad lehet ott is

2010. jan. 20. 11:34
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
én is egyetértek azzal a kis eszmefuttatassal :)
2010. jan. 20. 11:42
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem ha egy fiú bújós, ölelgetős, simogatós. :) Én barátom is ilyen EGY DARABIG, aztán ha reagálok a kis bújásaira, akkor bevadul és világvége :D Én az ilyet szeretem a legjobban!!! 20L
2010. jan. 20. 11:53
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy szerethető.. :), de szeretnék már egy ilyet.. :)
2010. jan. 20. 14:01
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
már úgy is leírták előttem ezren, hogy IGEN, de nekem az ilyen nem annyira jön be. Nem azt mondom, hogy ne legyen gyengéd, de én nem igazán szeretem az "odabújós" pasikat.
2010. jan. 20. 14:43
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Húú én nagyon imádom, fontos a gyengédség!! Szerintem ez a normális, egy nőt kényeztetni kell. :) Persze emellett legyen határozott, férfias, ha kell, és tudjak rá "felnézni". Létezik ilyen férfi, én is megtaláltam Őt, és főleg ezért imádom és becsülöm.

Aki szerint ez negatívum, annak nyilván még nem volt dolga igazi "vagány" fiúkkal, akik a nőt nem tisztelik, használati cikknek tekintik, ne adj' isten lelki vagy fizikai elnyomásban tartják. Ilyenek után még szép, hogy értékeli az ember azt, aki normális.

2010. jan. 20. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!