Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél siker egy pasinál a jó szex és a finom kaja?
Első: No comment?
Már ne haragudj, de ezt úgy mondtad, mintha minket a szexszel, illetve a kajával tartanátok el.... Mintha mi csak egy állatfaj lennénk, akik szexen, és kaján élnek, Ti pedig a normál emberek, akik tartotok minket, mint valami háziállatot...
Pasi vagyok
Nekem elég a jó szex.
A jó szex rajtam is múlik ;) Szeretem, ha a párom igyekszik a kedvemben járni.
Tudok főzni. Mellesleg (amikor Ő főz) ha elég meleg, nincs elsózva, és szeretettel teszi elém, akkor az finom ;)
Szánom azokat a pasikat, akiket a hasukon keresztül lehet megfogni. Kicsit lejjebb kell keresni a kapaszkodót.
Ha bejössz neki akkor mind1 mit csinálsz jó vagy nála ha nem akkor minden hiába!
Miért lépett le???
vagy inkább negyed.
megint egy olyan (hülye) kérdés, amire nem igazán lehet objektíven válaszolni, és csak a beszólogatás, meg a személyeskedés megy. tipikus flame-keltő téma.
Nem félsiker, hanem teljes, ennyi elég nekik.
A férfiak mind disznók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!