Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szokás tartani két kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás tartani két kapcsolat között valamennyi szünetet, vagy ennek nincs értelme, nem is kell a másikat tiszteletben tartani?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 09:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
értem tehát a tiszteletnek csak szerintem van jelentősége.
2010. jan. 20. 22:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem szokás. Érzés.

Nekem két kapcsolatom volt. Az elsőnél másfél év szünetet tartottam, mire elkezdtem új kapcsolatot keresni. Nem én akartam szakítani, szerelmes voltam, ennyi ideig tartott feldolgozni, és mentesíteni magam tőle.

Második kapcsolatnál sem én akartam szakítani - bár itt már sejtettem, hogy több értelme lenne kilépni, de megpróbáltam, hátha menthető. Ennek is több, mint egy éve. És csak most nyitottam másik emberek felé.

Én nem tudom úgy odaadni magam másnak, hogy még az előző jár a fejemben.

Sokan csodabogárnak is néznek emiatt, de mit csináljak, ha nem tudom egykönnyen feltakarítani a szerelem romjait. Az az új partnerrel szemben is tiszteletlenség, hogy őt csak felejtőnek használom.

Viszont az, ha az ember azonnal talál új partnert, és nem rágódik a régin, az nem tiszteletlenség önmagában, csak akkor, ha a másik félnek (exnek) ezt direkt odadörgöli az orra alá.

23/L

2010. jan. 21. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!