Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokás tartani két kapcsolat között valamennyi szünetet, vagy ennek nincs értelme, nem is kell a másikat tiszteletben tartani?
Általában azért tartanak szünetet, mert még az előző kapcsolat hatása alatt állnak és várnak, hátha meggondolja magát a másik fél és újra lehet folytatni a kapcsolatot...
Ez egyén- ,és helyzetfüggő...
Elsősorban célszerű szünetet tartani, azért mert így nem alázzuk meg a másikat azzal, hogy lehet, hogy már előtte is ott volt az új partner(mármint amíg együtt voltak)...
Bár ez függ attól is milyen körülmények közepette szakítanak...
Persze azért nem árt tiszteletben tartani a másik ember érzéseit, viszont, ha új partnerrel lép elő valaki, az jelentheti a másik fél számára, hogy ne próbálkozzon, mert nincs értelme, még akkor is, ha sokan továbbra is nyomulnak az újrakezdésben bízva...
Az én véleményem valószínűleg nem egyezik az itt lévő többségével, de azt hiszem erről szólt a kérdés.
Tehát van nagyon sok nő (köztük én is, és ismerek még jó néhány hozzám hasonlót, és ez nagyrészt a nőkre jellemző), aki csak úgy tud lezárni egy kapcsolatot, hogy vált. Itt nem a másik tiszteletben tartásáról, vagy nem tartásáról van szó, ugyanis még sosem csaltam meg senkit, viszont mikor szakítottam, már szinte 100%-ra tudtam, hogy ott a következő kapcsolat. Enélkül pedig nem tudtam volna szakítani. Ördögi kör :) Pedig néha lehet, hogy jó lenne egy kicsit "pihentetni" a dolgokat, de ez valahogy sosem jött eddig össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!