Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek még a kutyának sem? L/22
Figyelt kérdés
Azt mondják rám úgy általában az emberek, hogy nem vagyok csúnya lány, de még sincs önbizalmam. Úgy meg pláne nincs hogy általában velem szakítanak a fiúk. Hiába vagyok kedves, megértő, aranyos, mégis otthagynak. Vagy okot adnak hogy szakítsak. Hiába vagyok csendes, velük beszélgettem.2014. szept. 19. 14:05
21/24 anonim válasza:
"Egy okos lány csókol,de nem szeret.
Meghallgat,de nem hisz el mindent.
És lelép,mielőtt elhagynák.."
Ilyen hülyeséget is rég hallottam.
22/24 anonim válasza:
Már megint ez a kérdés...:D Kb 4x ha jól számolom?!
23/24 anonim válasza:
Elég sokszor kiírtad már ezt, illetve ehhez hasonló kérdéseket.
Viszont egyikben sem mesélsz magadról konkrétan semmit. Mit szeretsz csinálni szabadidődben ? Tanulsz még vagy már dolgozol, mi a hobbid? Vagy bármit amiből kiderülne milyen is vagy valójában.
24/24 anonim válasza:
Itt van egy srác aki magas és sportos, ő is sír állandóan, szerintem ismerkedjetek meg :D
Ha csak nem troll kamus mindkét ember :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!