Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek még a kutyána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek még a kutyának sem? L/22

Figyelt kérdés
Azt mondják rám úgy általában az emberek, hogy nem vagyok csúnya lány, de még sincs önbizalmam. Úgy meg pláne nincs hogy általában velem szakítanak a fiúk. Hiába vagyok kedves, megértő, aranyos, mégis otthagynak. Vagy okot adnak hogy szakítsak. Hiába vagyok csendes, velük beszélgettem.
2014. szept. 19. 14:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10%

Azért, mert a külsőre hajtasz te is, kérdező... Tuti biztos vagyok benne!!

A múltkor láttam egy duci lányt egy jó pasival, szóval ne siránkozz itt, kérdező...

2014. szept. 19. 14:15
 12/24 anonim ***** válasza:

AZ én világképem szerint már az elképzelésed hibás. Önbizalmad nem csak úgy lesz, mert szép vagy. Ha valaki így gondolja az szerintem csak öntelt.

Úgy alakítsd az életed, hogy egyedül is jól érezd magad. Csak ebből a kiindulópontból lehet egészséges kapcsolatod, amíg nincs így addig függés lesz. Amit az emberek megéreznek és menekülnek tőle, ha csak nem függők ők is. Igen, kapcsolatfüggők, ilyen is van.

Önbizalmat nem lehet egy életre szerezni, mindig csak az aznapi adagot tudod megszerezni, azzal ha megteszed aznap amit kitűzöl magad elé. Legyen az az ha elmész futni, szerelmet vallasz a választottnak, vagy levizsgázol. Ezek mind energia befektetést igényelnek. Amennyit beleraksz annyit kapsz vissza önbizalomként.

Gondold át magad, hogy ahhoz képest amennyit végső esetben ha mindent beleraksz képes lennél és aközött amit most csinálsz mekkora a különbség.

És ha már itt tartasz azt is, hogy vajon megéri-e így élni a 20-as éveid vagy sem :)

2014. szept. 19. 14:16
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érezték jól magad veled, nem vagy elég bulizós, pörgős nekik, nem vagy az a tipikus mai huszonéves csaj és ezen nem tudnak változtatni, így szakítanak, hiszen nem akarnak egy számukra kellemetlen, nem kielégítő kapcsolatot fenntartani.

Próbálj alaposan ismerkedni, ismerd meg a leendő partnered és adj időt a másik félnek is, hogy megismerhessen, így el lehet kerülni a szakítást, mert legalább nem éled/élitek bele magatokat egy kapcsolatba.

2014. szept. 19. 14:17
 14/24 anonim ***** válasza:
ja és 22/f ^^ , #2 voltam
2014. szept. 19. 14:17
 15/24 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magamat szépnek, de sztem egy átlagos szintet megütök. Csak úgy általában az emberek jó véleménnyel vannak a külsőmről.
2014. szept. 19. 14:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Én is nagyon tudok szeretni csak én férfiban, mégis megtaláltam az igazit, fel a fejjel. És volt sok kapcsolatom. Elhagyni sosem akartak, tuti más van nálad a háttérben...
2014. szept. 19. 14:25
 17/24 anonim ***** válasza:

A külső nem annyira fontos, mint ahogy gondolod.

Inkább olyan szempontból, hogy ápolt legyen, és tiszta.

A belső viszont a legszebbnek mondott lányt is gusztustalanná teheti.

2014. szept. 19. 14:26
 18/24 anonim ***** válasza:

Állj is a sarkadra és mutasd meg nekik,mit veszitettek azzal hogy dobtak!

Ez a túl jó vagy hozzám szöveg..eléggé sántit és szánalmas a pasik részéről..

Használd ki aki megérdemli,ne hagyd hogy játszanak veled..

Igy van egy idézet is:

Egy okos lány csókol,de nem szeret.

Meghallgat,de nem hisz el mindent.

És lelép,mielőtt elhagynák..

2014. szept. 19. 14:26
 19/24 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzeted, de fel a fejjel! :D 21/L
2014. szept. 19. 14:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Azért ilyenkor kíváncsi lennék, hogy vajon egy idő után én is otthagynálak-e, vagy nem.
2014. szept. 19. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!