Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ezzel a lányal és milyen tanácsal javithatnák ezen a párkapcsolaton?
Sziasztok!
Nem rólam van szó a kérdésben hanem a Bátyámról!
Beszéltem vele párszor, hogy megy a párkapcsolatuk a barátnőjével és számomra rossz volt hallani! :S Csak a helyzet az, hogy a bátyám nem akar tágítani, ö hü és kitartó akar maradni a barátnője mellett!
Vágyik a szeretetre, de helytelenek találja a szakítást, mert szerinte idézem "seget" csinálna akkor a szájából. Idézem "... Hogy várjam el másoktól h kitartsanak mellettem és elviseljenek, ha én nem tartok ki? ..."
Ideges és ki van akadva, hogy a lelkét kiteszi, elmondja ezerszer Neki, hogy mire vágyik Tőle és semmit nem kap! Pedig NEM 18+ jellegű dolgokat kér csak, hogy mutassa ki azt h szereti őt! Oké, hogy a csaj nekezen mutatja ki az érzelmeit, de sztem ez már kicsit furcsa, es más van itt sztem, meg túlzás!
A barátnője félbehagya bátyámal a filmet, de egy bnőjével pedig teljesen megnézi. Meccsekre meg moziba jár, de meg se kérdezi a bátyám h menne-e Vele. Bátyám bnöje a bátyját imádja, mindig van vmi ki rakva neki facéra, de a bátyámnak semmi nyoma a facen. Se egy "kapcsolatban", se egy komment, se egy like, se semmi. Hátrányosan meg van különböztetve.
Jól gondolod szerintem.
Hanyadik kapcsolata a tesódnak? Gondolom nagyon szereti a lányt vagy még nem volt (sok) barátnője és nem tudja/meg akarja tanulni hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban.
Itt viszont szerintem túl sok mindent nem tehetsz.
Jó, hogy felhívtad a dolgokra a figyelmét, de ebbe nem hiszem, hogy bele lehet szólni, úgyis a saját feje után megy.
Tudom, h én nem tehetem jobbá a kapcsolatukat, de piciket felnyithatom a szemét!
Am alig volt bnöje, azt tudom h akaratos volt az exével, de aztán nem lett belőle semmi! A bátyám és a bnője úgy mond -ártatlanok- és lehet az is a problema h nem tudnak átlendülni a dolgon, vagy mert a batyam akaratos volt es ezt elmondta a mostani bnöjenek! ( azt monta nekem h megtanulta, és h már nem az) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!