Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok, mert örültem? Rossz barátnő vagyok?
A barátom félig ausztrál az apukája révén, ő mindig is ott élt, az anyukája költözött vissza a válásuk után. A barátom pedig ingázott egész életében Sydney és Budapest között.
De ő idén érettségizik és mondta, hogy Pesten szeretne egyetemre járni... Pedig mehetne bárhová, 4 nyelven beszél, nagyon okos, a családja is elég gazdag és befolyásos (áll is a bál a döntése miatt). Mikor elmondta, akkor nem arra gondoltam, hogy elszúrja az életét, hanem borzasztóan örültem, meg se tudtam szólalni. Viszont valaki azt mondta, hogy önző vagyok, mert nem engedem, hogy a saját útját járja, hanem magamhoz láncolom. De ez nincs így, én sosem mondtam neki, hogy zavarna ez az egész, bár szerintem a legutóbbi búcsúzkodásunknál rájött...
Ezért ugye nem vagyok rossz barátnő?
Felnőtt ember!
Ha ő igy döntött akkor annak van oka!
Nem vagy rossz ezen ne is gondolkodj
Figyelj kislány, a döntésének semmi köze hozzád. Ő így döntött, és fogadd el hogy nem te miattad döntött így. Te csak el lány vagy a sok közül, vannak nálad szebb, okosabb, jobb, gazdagabb, sikeresebb lányok is, és vannak olyanok is, akik a felsoroltak közül mindenben jobbak mint te. Miért pont téged választott volna? 4 nyelven beszél, nagyon okos, gazdag, befolyásos a családja, és egyetemre fog járni, szerinted érdekled őt egy kicsit is? Nem érdekled, csak te hiszed azt.
"Ezért ugye nem vagyok rossz barátnő?"
Mivel csak magadra tudsz gondolni, és a saját érdekeidet nézni, ezért nem hogy nem vagy jó barátnő, de még egy közönséges csajból is többet kinézek mint belőled.
a 6-os bolond:)
nem vagy rossz barátnő, ne érdekeljen ki mit gondol... inkább örülj, hogy szeret:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!