Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy nem volt még barátnőm, jópár ismerősömnek pedig a sokadik? 13,5/F
Az ismerőseid gázok.
Milyen barátnő tartó barát az, akinek ennyi idősen,
már a sokadik van?
Ne haragudj, de az nem barátnő, hogy:
Leszel a barátnőm? Jah! oké, akkor az vagy, és majd talizunk/chat-elünk.
És akkor az... aztán pár hét mulva, amikor max együtt fagyiztak egyszer, akkor jön a:
Másik barátnőm van, így már nem veled járok.
Na így lehet statisztikát javítani, amiben elmondhatod, hogy volt egy csomó.
Ezek nem barátnők.
A barátnő az akivel bármiről lemondanál azért, hogy vele lehess, vagy neki tegyél jót. Szembe szállnál a barátaiddal, szüleiddel érte, és ugyan úgy érez Ő is...
..és persze nem árt, ha jó ideje együtt vagytok, és fejlődik a kapcsolat. Nos azt lehet barátnőnek nevezni.
A többiek kétlem, hogy ilyen kapcsolatokkal rendelkeztek volna.
Ők , akik dicsekednek, csak összecsapódtak, és szétmentek.
Ez nem komoly, csak arra jó, hogy menőzzenek vele.
Nem kell aggódnod, mert nem vagy gáz. Tanulj!
Tanulj, szerez jó munkahelyet, jó fizetéssel, és te leszel az aki dicsekedhet, hogy tapadnak rá a csajok, a többiek meg arról fognak mesélni találkozón, hogy milyen rossz az életük, és hol rontották el.
az utolsóval értek egyet leginkább..
13 évesen,még a gondolat is vicces, hogy barátnő.. ugyan hova? minek? :D
én 31 vagyok, imádom a barátnőmet, bármit megtennék érte. egy éve vagyunk együtt. van sok közös témánk, a gondolkodásunk hasonló, és az elmúlt egy évben még egyikünk sem emelt hangot a másikra. tény, hogy mind a ketten már némi előtapasztalattal rendelkeztünk, így nem első barátnőm nekem sem, neki sem vagyok én az első barátja. talán kell is ez ahhoz, hogy utána később meg tudjuk jobban becsülni azt, akink van. de 13 évesen ez még nem komolyabb, mint a legó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!