Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok,25 évesen milyen életetek van, család, barátnő, munka, tanulás, kocsi, lakás, stb?

Figyelt kérdés

2014. szept. 15. 19:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok. Lakás nincs, kocsi van, barátnő már nincs, normális munkahely van.
2014. nov. 6. 19:11
 32/38 PearlDiver ***** válasza:

Most leszek 25. Tavaly nyáron még totál csóró voltam, akkor jöttünk össze a barátnőmmel, aki nyilván nem a pénzemért szeretett meg :-) és bár helyesnek tart, nem is a külsőm volt a fő mozgatóerő.

Most kezdtem dolgozni, havi 160 nettóért, de nemrég nyertem 1 milkát, mert régen sokat olvastam. Autóm nincs de egyelőre jól megvagyok nélküle, nagymamámmal és hugommal lakom 2 éve. Win-win szituáció. A fizetésem nagy részét félre szeretném tenni, 2 éven belül elvenni a barátnőmet, és soha nem tervezek lakás- vagy más hitelt felvenni, inkább kuporgatok egy ideig.

Remélem egyszer lesz saját lakásunk, de azt még ki kell böjtölni :-)

2014. nov. 6. 19:19
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

A kérdéssel sztem semmi baj, lehetett fiú is a kérdező, aki megnézi, h mennyire van lemaradva.

Nekem pl. semmim sincs, de egy évvel le is csúsztam a kérdésről. Hátha ez vkit feldob, s kevésbé érzi nyomorúságosnak a saját életét. :)

2014. dec. 14. 19:09
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 25. Az egyetemet már befejeztem de a tudományos pálya miatt tanulok tovább. :) Saját magam tartom el, a lakás csak albérlet; kocsi és barinő nincs.
2014. dec. 21. 23:39
 35/38 Noren1989 ***** válasza:
100%

25 évesen...

2 munkahely, 0 szabadidő, nő a látóhatáron talán akad. Kocsi nincs, anyámék tartozásait fizetem. 25/F

2014. dec. 22. 13:02
 36/38 anonim ***** válasza:
Nekem így hirtelen egy pont 25 éves közeli barátom van aki fiú, neki van 2 munkahelye, szüleivel él egy családi házban,kocsija van, barátnője nincs, egyetemet már befejezte egy éve. Jól keres, amennyire tudom saját lakásra gyűjtöget.
2015. jún. 18. 00:40
 37/38 anonim ***** válasza:

Most 27 vagyok.

Saját kocsi van. Lakás megvan, pár hét és kezdem a felújítást, és utána költözés, barátnő van. Diploma munka mellett fél év múlva lesz meg, de most is diplomás pozícióban dolgozom kb 2 éve.

2015. jún. 18. 07:30
 38/38 anonim ***** válasza:
Ja és mellékállásban a családi vállalkozásunkban is tevékenykedek. Előző voltam
2015. jún. 18. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!