Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok,25 évesen milyen életetek van, család, barátnő, munka, tanulás, kocsi, lakás, stb?
Most leszek 25. Tavaly nyáron még totál csóró voltam, akkor jöttünk össze a barátnőmmel, aki nyilván nem a pénzemért szeretett meg :-) és bár helyesnek tart, nem is a külsőm volt a fő mozgatóerő.
Most kezdtem dolgozni, havi 160 nettóért, de nemrég nyertem 1 milkát, mert régen sokat olvastam. Autóm nincs de egyelőre jól megvagyok nélküle, nagymamámmal és hugommal lakom 2 éve. Win-win szituáció. A fizetésem nagy részét félre szeretném tenni, 2 éven belül elvenni a barátnőmet, és soha nem tervezek lakás- vagy más hitelt felvenni, inkább kuporgatok egy ideig.
Remélem egyszer lesz saját lakásunk, de azt még ki kell böjtölni :-)
A kérdéssel sztem semmi baj, lehetett fiú is a kérdező, aki megnézi, h mennyire van lemaradva.
Nekem pl. semmim sincs, de egy évvel le is csúsztam a kérdésről. Hátha ez vkit feldob, s kevésbé érzi nyomorúságosnak a saját életét. :)
25 évesen...
2 munkahely, 0 szabadidő, nő a látóhatáron talán akad. Kocsi nincs, anyámék tartozásait fizetem. 25/F
Most 27 vagyok.
Saját kocsi van. Lakás megvan, pár hét és kezdem a felújítást, és utána költözés, barátnő van. Diploma munka mellett fél év múlva lesz meg, de most is diplomás pozícióban dolgozom kb 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!