Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok,25 évesen milyen életetek van, család, barátnő, munka, tanulás, kocsi, lakás, stb?

Figyelt kérdés

2014. szept. 15. 19:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
16%

Na még egy képmutató liba..

Az érdekli hogy milye van egy pasinak..

Amikor állitólag nem számit nekik a pénz..

2014. okt. 6. 15:50
 22/38 anonim ***** válasza:
21-es áruld már el mi képmutatás van a 20-as írásában? Tényleg nem értem. Válaszolt a kérdésre, nem írta, hogy ezért lenne vele, vagy bűn ha valaki jól keres és párja van? Tényleg nem értem minek így beleállni valakibe aki meglátásom szerint semmi rosszat nem tett.
2014. okt. 6. 16:18
 23/38 anonim ***** válasza:

ma 16:18

Szóval ha ez nekem mind megvan,mindegy hogy,akkor lessz barátnőm?

Szimpátia nem kell hozzá?

2014. okt. 6. 16:20
 24/38 anonim ***** válasza:
25%
A nők 90%-a kizárólag a pasik lehúzásából/kifosztásából akar megélni. Mindegyik csak arra az időre vesz vissza a nagy arcából, ha valahol ki kell fizetni valamit.
2014. okt. 6. 16:21
 25/38 anonim ***** válasza:
31%

Visszább

A kérdező kommentje:

Milyen kocsid van? :)

# 14/24 Időpont 09-27 22:32

TÉNYLEG EZ SZÁMIT?

EZEK SZERINT IGEN.

NEM CSODA HA ILYEN LÁNYOK MIATT SZIVJÁK MEG A NORMÁLIS RENDES LÁNYOK.

2014. okt. 6. 16:23
 26/38 anonim ***** válasza:
24%

25 évesen tisztességes munkával biztos hogy nem lessz valakinek háza,

ha sikerül is valami,az sem az övé hanem a banké..És ha valaki erre

vesz fel hitelt,a lelkét is kidolgozza,mert ugye a bank nem cicózik.

És akkor legyen még kocsi,egy barátnő akinek elkel türni a hülyeségeit is,

meg az igényeit hogy mindent megkapjon,amikor a pasi holtra dolgozza magát.

Ha mindez nem igy van,hanem az upuci és anyuci teszi alá a kérot meg a

lakást,úgy sosem fogja értékelni két kezü munkáját. És csalás is. Persze

tisztességtelen úton lehet mindenkinek mindene. Néző pont kérdés.

2014. okt. 6. 16:39
 27/38 Gyugyo72 válasza:
26%
Végig olvasva a kommenteket, leszűrve a lényeget: legyen autód, lakásod, munkád vastag fizuval, akkor lesz csajod is! Tisztelet a kivételnek, ha van! Ja! Legyél a FB-on mert aki nincs ott az nem is létezik! :) Érdek, hazugság, ármánykodás, lehúzás anyagilag vagy morálisan, tök mindegy! Na ez van ma! Klassz!
2014. okt. 6. 20:05
 28/38 anonim ***** válasza:
93%

52%-os veled valami nagyon nem stimmel, a csaj nem írta sehol hogy nincs szimpátia vagy szerelem, a kérdés nem erre vonatkozott. Vagy szerinted le kellett volna írnia teljese első randit?

Sajnállak ha szerinted a világ így működik, nem csodálom, hogy a kutyának sem kellesz. Szándékosan ezt akarod látni, hogy igazad lehessen és nyugodt szívvel fröcsöghess tovább. Logika azért ott van, egy olyan kérdésre ami rákérdez a munkára, lakásra, kocsira, barátnőre aztán meg felháborodsz ha erre válaszolnak, nők is, elvégre csak ezért lehet a pasijával mi másért... a gyomrom fordul fel az ilyenektől mint te.

2014. okt. 7. 08:46
 29/38 anonim ***** válasza:
Felső vezető vagyok egy multinál, élsportoló barátnőm van, céges tréningeken veszek részt rendszeresen. Egy X5-ös BMW-m van meg egy kisebb villám Pasaréten. Áh, csak szeretném. :)
2014. okt. 16. 18:20
 30/38 anonim ***** válasza:
Én 25 évesen még tanultam, hogy most cuki kis állásom legyen. Mivel már több vagyok, a többire nem válaszolok.
2014. nov. 6. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!