Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok,25 évesen milyen életetek van, család, barátnő, munka, tanulás, kocsi, lakás, stb?

Figyelt kérdés

2014. szept. 15. 19:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Albérlet,állandó munka, menyasszony, 1macska.
2014. szept. 18. 01:35
 12/38 anonim ***** válasza:
Bátyámról tudok nyilatkozni: stabil munkahely jó fizetéssel, 2 kocsi, szép és okos barátnő, nem végzett egyetemet - csak érettségije van meg. Egyelőre velünk él.
2014. szept. 22. 15:07
 13/38 anonim válasza:
Én 20 vagyok! Egyetemen tanulok, mellette dolgozok, van egy kocsim!
2014. szept. 27. 22:31
 14/38 A kérdező kommentje:
Milyen kocsid van? :)
2014. szept. 27. 22:32
 15/38 anonim ***** válasza:
24F, egyetem, meló, albérlet, hamarosan kocsi, amúgy meg élvezem az életet :)
2014. okt. 6. 12:04
 16/38 anonim ***** válasza:
29 vagyok de a helyzet kb. 25 évesen is alapjaiban ez volt: Barátnő,(mondjuk az most nincs), kocsi, saját lakás hitel nélkül, tanulás már nem. Ez most is igaz, csak lakás helyett ház, kocsi helyett cégautó stb. Cserébe értelmezhető szabadidő zéró...
2014. okt. 6. 12:39
 17/38 anonim válasza:

23 évesek vagyunk Párommal. lassan 4 éves kapcsolat, ebből több mint 3,5 éve együtt élünk.

Páromnak 1,5 éve van fix munkahelye, sajnos minimálbéres (pedig hangtechnikus, de kevés helyen fizetik meg rendesen). Én grafikusként fogok majd dolgozni(most kaptam bejelentett munkalehetőséget), kb 130-as pályakezdő fizetéssel. Nagyon nehéz nekünk még így is... anyóssal lakunk együtt, és nincsenek millióink lakásra, albérletre meg nem akarom Párom teljes fizetését elpocsékolni... akinek van most lakása, az hogy csinálta? mert nekünk kevés a rokon itt Pesten, és mindenkinek a szülei vettek lakást, de manapság már nem ilyen egyszerű a helyzet.. ha lakástakarékba kezdenénk bele az 4-5 év, addig maradunk anyós nyakán, és akkor leszünk 28-29 évesek még mindig ugyan itt... ráadásul 30 előtt szeretnék gyereket.

Szóval hiába a pénz, ha nincs hol lakni...

2014. okt. 6. 12:48
 18/38 anonim ***** válasza:
25 évesen fizikai munkát végeztem, barátnő nem volt, család csak felmenő ágon, a továbbtanulást tervezgettem, kocsi és lakás csak álom.
2014. okt. 6. 12:50
 19/38 anonim ***** válasza:

25 vagyok, a családdal élek, egyetemet már befejeztem munka van, kocsi van, lakás majd ha lejár a lakástakarékom. Párkapcsolat nincs. Egyenlőre szakvizsgáig nem töröm magam párkapcsolat terén, valószínűleg nem maradok ebben a városban, így nem látom értelmét. Nő vagyok.

Ikertestvérem pasi, vele kb ugyanez a helyzet neki saját kocsija nincs (az enyémet viheti ha nekem nem kell, meg a családnak van több is, szóval nem is szorul sajátra) és diploma nélkül kicsit kevesebbet keres mint én de elenyésző a különbség.

2014. okt. 6. 12:51
 20/38 anonim ***** válasza:
A barátom nevében beszélhetek: Jó munka, saját kocsi, lakás tervben 1-2 éven belül, még otthon lakik és én vagyok a legelső komoly kapcsolata, immáron egy éve.
2014. okt. 6. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!