Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes lányok hogy csinálják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes lányok hogy csinálják, hogy minden buliban felszednek valakit?

Figyelt kérdés

Itt most nem azokra a lányokra gondolok, akik öt tonna sminket kennek magukra, meg semmit takaró ruhákban mennek el.

Mostanában igenis egyre több olyan lány van, akire több fiú ismerősöm is mondta már, hogy annyira nem szépek, és mégis, elmennek egy buliba, és 4-5 pasit minimum felszednek(mondjuk csókra).

Én nem vagyok ilyen típus, de ha akarnám se tudnám ezt össze hozni. Ha én közelednék egy pasi felé, lekoppintana. :DD Ezt már a reakciókból tudom.

Félreértés ne essék, nem könnyűvérű szeretnék lenni, hanem bátran ismerkedni...

2014. szept. 15. 19:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Helyileg Budapest XVII. kerület, vagy bent a belvárosban az Astória környékén, házibulik, vagy pedig az Instant meg ilyen helyek.:)

Már mentem így, hogy csúnyább barátnővel(nem direkt, hanem így jött ki a lépés), mégis Őt megnézték, sőt...:)

2014. szept. 15. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!