Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes lányok hogy csinálják, hogy minden buliban felszednek valakit?
Itt most nem azokra a lányokra gondolok, akik öt tonna sminket kennek magukra, meg semmit takaró ruhákban mennek el.
Mostanában igenis egyre több olyan lány van, akire több fiú ismerősöm is mondta már, hogy annyira nem szépek, és mégis, elmennek egy buliba, és 4-5 pasit minimum felszednek(mondjuk csókra).
Én nem vagyok ilyen típus, de ha akarnám se tudnám ezt össze hozni. Ha én közelednék egy pasi felé, lekoppintana. :DD Ezt már a reakciókból tudom.
Félreértés ne essék, nem könnyűvérű szeretnék lenni, hanem bátran ismerkedni...
"nincs ronda nő csak kevés alkohol"
meg igazából ha valaki részeg, akkor nem igazán nézi, hogy hogy néz ki az a bizonyos nőszemély akivel kavar, mert egy éjszakánál nemhiszem hogy nagoyn többre tervez vele.
Ugy hogy puncijuk van!! (Ez irányitja a világot is ) :D
18f
Valahogy őket az eset után is keresik a pasik, sőt, sokszor már elég erőteljesen kell lekoppintaniuk őket.
Van, hogy szex után is.
Persze, tudom, hogy megtartani művészet, de nincs kit megtartani ha nem is jönnek utánam...:D
Nincsenek nagy igényeim, csak, hogy legalább vegyenek észre. Ha bulizok, mindig a barátnőimért vannak oda.:D
3. válaszoló, nem menő, nem ilyen szeretnék lenni, hanem akit azért észre vesznek.
AKkor csak én nem irányítom a világot..:D
Képet nem szeretnék küldeni, de a fiúk és lányok elmondása szerint se vagyok csúnya, hanem átlagos. Adok magamra, sminkelek, előnyös ruhákat hordok.
Nőktől hallottam (ilyen magukat jó csajoknak tartóktól) h gyakran választanak kevésbé előnyös külsejű barátnőt akikkel nem kell versengeniük így jó barátok lehetnek, és még jobb csajnak tűnnek mellettük.Hogy aztán ebből mi igaz azt nem tudom.De valóban láttam már ilyen 3-as barátnő kombókat ahol 1 csaj mindig rosszabbul nézett ki.
Lehet neked is ki kéne próbálnod.Vagy fiú baráttal kéne menni szórakozni.Ha küldesz képet, leírom h ha esetleg nem ütnéd az átlagos szintet.Garantáltan nem találkozunk majd az életben mert nem Mo-n élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!