Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 14/F Szerintetek mit csinaljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14/F Szerintetek mit csinaljak ha még mindig nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Es ilyen téren brutal balszerencsés vagyok a multkor volt egy lány nagyon beleszerettem szó szerint alig tudtam vele beszélni o ezt tudta is es erre fel még azon a heten összejön a legjobb barátommal azaz a volt legjobb barátommal.Szoval most mit tegyek hogy kicsit népszerűbb legyek a lanyok körében?

2014. szept. 14. 07:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak add önmagad, nem számít, mit gondolnak rólad. Sokkal jobb érzés lesz, ha amiatt fognak szeretni, aki vagy, mintha azért, aki nem. Egyébként még nagyon fiatal vagy, szóval nem látnám értelmét, ha elsietnéd.
2014. szept. 14. 07:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne már!! Most komolyan?

Miért akkora nagy probléma hogy nincs 14 évesen barátnőd? Van még időd, nyugi!!

17/L

2014. szept. 14. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:
14 évesen ,még jó hogy nincs barátnőd !!! Te jó ég ,hova fajul a világ ?! -.-
2014. szept. 14. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Mit tegyél hogy népszerűbb legyél a lányok körében ? Várjál még pár évet ,nőj fel .
2014. szept. 14. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Te szegény! Nem azért, mert még nem volt barátnőd, hanem mert ilyen kérdést feltettél ilyen korban. Majd 24 évesen siránkozzál emiatt.
2014. szept. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!