Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*lány* kérdése:
Szerintetek mi van a fiúval? Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 16eves lany vagyok tegnap buliba voltan es ott volt az a fiu akinek tetszek, tancoltunk valamikor szorosan egymadbakarola,de csok.nem volt. Ez volt a buli feleig es utana meg olyan lett volna mintha kerulne meg haza is ment, es nem mas lannyal volt ,es egyaltalan nemis nagyon ivott. Ma mar fenn volt fb on is de nem irt. Szerintetek miez? Irjak en? Varjak? Mi lehet a baj ? Kb 1hete ismerem2014. szept. 13. 16:48
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a hiakert voltam* egymasba karolva*
2014. szept. 13. 16:52
3/7 A kérdező kommentje:
Mert kerult bnommel odamentunk tancolni a hata moge es meglatott es elment
2014. szept. 13. 16:53
4/7 Atis0213 válasza:
Irj ra h hogy tetszett a buli vagy valami kamu szoveggel:)
5/7 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz koszi:) .....DE LEHET AZ IS KOZRE JATSZIK HOGY AZ EGYIK HAVERJA SZERELMES BELEM ES LEHET TUDJA ES AZERT?
2014. szept. 13. 16:57
6/7 anonim válasza:
A fiúkon/férfiakon nem tudunk kiigazodni. Sosem fogjuk tudni, hogy ilyenkor pontosan mit miért tesznek. A legjobb, ha ráírsz/beszélsz vele, és megpróbálod tisztázni a dolgokat. Persze csak akkor mondj el neki mindent, ha nem egy bunkó, aki esetleg kinevet emiatt. Szurkolok!
Egyébként igen, szerintem ez is közrejátszhat.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi hogy irtatok holnap rairok ha fenn lesz:) csak meg nem tudom milyen okkal
2014. szept. 13. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!