Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim?
19éves lány vagyok és fiúk hada ostromoz nap mint nap.
én mégis nagyon ritkán találok olyat köztük aki megfelel az elvárásaimnak,de ha találok is akkor ő vagy csak a szexre hajt, vagy most lépett ki egy hosszú kapcsolatból és most szabadságra vágyik stb.
nem várok el többet a páromtól mint amennyit magamtól.
foglalkozom a testemmel(futok,kondizom,táncolok), igényes vagyok, jól öltözöm,van stilusom, vannak céljaim és buta sem vagyok.
ennyire nagy kérés az h ugyan ezeket a dolgok egy pasiban is meglegyenek?
ja és legyen jó az ágyban is :]
Mintha csak magamat hallanám :D Én is nehezen találok a sok udvarló között olyan pasit aki megfelel, vagy ha találok is az nem jön össze, olykor elképesztően szar ügyek miatt :S
Nem tudom mi lesz velem így, mindenesetre akkorsem teszem lejjebb azt a bizonyos lécet....
19/L
igen, vagy foglaltak akik megfelelnének :D
de csak azért nem adom lentebb mert nem találok, esküszöm inkább egyedül maradok. :D
Hasonlo cipoben jarok, mondjuk en 22F vagyok. Es most szingli. De nekem is hasonlok az elvarasaim, marmint en is sportolok, meg tancolni is fogok nemsokara :D. De erdekes, h en sem talalok olyat aki mindennek megfeleljen, marmint van aki jol nez ki, van aki okos, de a kettot egyben nem nagyon talaltam meg meg es inkabb varok. Szerintem abszolut nem gaz, es teljesen normalis, foleg, h szerintem ket teljesen kulonbozo ember nem igaza illik ossze.
Mellesleg az agyban is jo vagyok, eddig meg senki sem panaszkodott. :D
Ha gondolod, irj ram es felveszlek Yahoo/Msn-re (max egy jot beszelgetunk :) )
Negyedoraja folyamatosan nezem a mail-eimet, de meg sehol semmi. Epp ennyire nem kellek senkinek?
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!