Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom. Biztos, hogy nem fogja megtudni
senkitől. Elmondjam neki?
Elsősorban mindig önmagunknak kell elszámolni. Ha én megcsalnám a párom nem tudnék tükörbe nézni, nem érezném magam nőnek.
Szerintem te még nagyon fiatal vagy, nem tapasztaltad meg milyen igazén szeretni egy férfit, milyen ha egy férfi szeret, illetve milyen egy jó szexuális kapcsolat.
Keresel valamit, de nem találod. Ezzel csak az a baj, hogy közben elveszíted a női mivoltod, és egy normális férfi nem fog veled szóbaállni is utóélettel.
Petranova
2008. aug. 9. 11:34
Láthatjátok, hogy bánja, és szenved ! Lehet, sosem teszi többet, mert ez neki jó lecke volt. Gondolom, nektek is vannak hibáitok, kurvázni aztán végképp nincs joga senkinek, sem őt, sem senki mást.
2008. aug. 9. 11:50
23/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat...
De főleg az utolsót. Valóban megbántam. És tudom, hogy nem most kéne bánnom, hanem akkor kellett volna, amikor csináltam. Vagyis egyszerűen nem kellett volna megtennem. Ha elmondom a barátomnak, biztosan elhagy, és igaza is van:(:(.Én csak azért nem akarom elmondani neki, mert ha nem tudja meg, nem is fáj neki:(
Hm...szerintem,nem megcsaltad,hanem mással is élvezed a sexet..Mi az,hogy hűség?A másik kisajátitása testileg.lekileg..
2008. aug. 10. 20:18
Te nem is szereted a barátod! Ne is állítsd azt, hogy szereted! Ha szeretnéd NEM csalnád meg mással!!!!! Mondd el neki, ennyit megérdemel még akkor is ha nem szereted. Nagyon szemét húzás ez tőled. Szegény barátod meg miattad fogja elveszteni a bizalmát a többi nő iránt és mindenkire egy potenciális ringyóként fog tekinteni. Gyerekes dolog mások bizalmát kijátszani! Szemét vagy.
2008. aug. 14. 00:23
26/29 anonim válasza:
Hát neked bizony a kurva anyádat.
2008. aug. 15. 17:56
ha mar nem eleg fontos neked a baratod, szakits vele es ne kinozd. kicsi a vilag, sose lehet tudni mi derul ki. ha nem zavarja a lelkiismereted, nem kell feltetlenul elmond. azt csak ugy erdemes ha ERZED hogy ezt most meg kene beszelni. szerintem probalj meg rendet tenni es eldonteni hogy ki kell neked igazan. ha a baratod mellett dontesz, mond el neki. bar ezutan mar nem fog benned bizni. de xtem ennyivel tartozol neki ha szereted.
2008. aug. 19. 18:57
Most mit izéltok ezen? 16 éves, hibázott. Veletek még soha nem fordult elő, hogy valami hülyeséget csináltatok, amit később megbántatok? Ne játszáttok már itt az erkölcscsőszt!
Nem a világ omlott össze.
2008. okt. 2. 20:28
29/29 anonim válasza:
Nem is lenne baj, ha "váltogatod" időnként a fiúkat, hiszen az a tapasztalatszerzés és a későbbi tartós kapcsolat megalapozására és a helyzetek kezelésére készít fel. A baj azzal van, hogy megcsaltad.
2009. okt. 9. 18:16
Kapcsolódó kérdések: