Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom. Biztos, hogy nem fogja megtudni senkitől. Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Van egy fél éves kapcsolatom... Eddig hűséges voltam (ami korábban nem volt jellemző rám), de most nem bírtam tovább és megcsaltam. Azt hittem, csak \\\\\\\'egy éjszakás kaland\\\\\\\' lesz, de azóta is találkozgatunk néha. Nem érzek a fiú iránt semmit (csak testi vonzalom), a barátomat szeretem. Elmondjam neki, hogy megcsaltam, ha teljesen biztos, hogy nem fogja megtudni?2008. aug. 8. 21:09
11/29 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Nem mindenkivel, most fordult elő először. Eddig is megtehettem volna, de nem tettem. Nem tudom én sem, hogy miért:S
2008. aug. 8. 21:31
12/29 anonim válasza:
Basszki! Akkor nem érdekelt, hogy fájhat neki, mikor egy másik pasival kufircoltál? Inkább most mondd meg neki, mielőtt még megcsalod egy tucat hapsival!
13/29 anonim válasza:
Azt írtad, eddig nem volt jellemző rád a hűség. Eddig nem feküdtél le senkivel? Akkor csak idő kérdése volt, mikor történik meg.
14/29 A kérdező kommentje:
Ez előtt a kapcsolatom előtt nem volt jellemző rám. De hozzá fél évig teljesen hűséges voltam.
2008. aug. 8. 21:37
15/29 anonim válasza:
16 éves létedre elég nagy kurva vagy...
17/29 anonim válasza:
érdekes, én is 16 vagyok, és már egy éve hűséges vagyok, és eszembe sem jutott mással is kavarni. ne is haragudj, mit akarsz még te? a te korodban komoly kapcsolatot, hogyha nem vagy képes kitartani valaki mellett? oké, nem vakságot fogad az ember, hanem hűséget, de te még az utóbbit sem. képzeld el, neked hogy esne, ha a barátod csalna meg, és mondjuk nem tőle, hanem mástól tudnád meg. na ez neki ugyanolyan. szóval mondd el, ha már megtetted, legyél becsületes. nem mintha ez bármi alól is felmentene. az ilyenek miatt, mint te, nézik le a korosztályunkat...
18/29 anonim válasza:
Ne haragudj,de tényleg eléggé r..ancos felfogásod van :S 16évesen lefekszel egy tök idegen sráccal aki iránt nem érzel semmit? És ez mellett van barátod akit állítólag jaj de nagyon szeretsz. Ha nem bírsz a véreddel akkor mondta volna meg neki előbb, és mindenképp mondd el, rosszabb lesz ha ő kérdez rá... Igaza van az előttem szólónak, én is 17 leszek és én minden kapcsolatomban hűséges voltam (volt 1,5éves, most van 4,5 hónapos és előtte is volt még kapcsolatom)
19/29 anonim válasza:
Szép bazdmeg 16 évesen félrekefélni.
Remélem barátod elhagy.
20/29 anonim válasza:
Ha van benned annyi,akkor elmondod neki,a párodnak meg ha van egy kis esze,akkor minimum otthagy.Te meg mivel írod,hogy nem igazán jellemző rád a hűség,addig nem kezdesz tartós kapcsolatot senkivel sem,mert úgy nem bántassz meg senkit addig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!