Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akartok annyira kapcsolatot?
Sajnos én is beleestem ebbe a hibába 19 évesen. Csőlátásom lett és csak az Ő számított, csak az érdekelt amit ő mond, a barátaim ellen hangolt, őket is eltaszítottam magamtól. Nagy hiba volt...manipulált. Ez 2 évig tartott, aztán vége lett. Szerencsére azóta rendeződtek a kapcsolataim, a barátaimtól elnézést kértem, jó fejek voltak, mert visszafogadtak. De nagyon sokat tanultam ebből, többek között azt, hogy nem mindig a szerelem az első, és senkit sem szabad háttérbe szorítani azért, hogy a párommal lehessek. Nem mindig ő az első. Hallgatni kell a családra, a barátokra és adni a véleményükre.
Miért ilyen meggondolatlanok az emberek? Jó kérdés...mindenki a szerelmet keresi, mindenki boldog akar lenni, ha fene fenét eszik is.
Tudni kell egyedül is lenni. Egyedül is jól kell magunkat érezni. Ha ez nincs meg, akkor nem lehet boldog párkapcsolatunk. Márpedig rengeteg ember társfüggő, és ez nagyon szomorú.
Először is ne általánosíts. Én pl nem akarok mániákusan kapcsolatot, de ha van akkor más nem nagyon érdekel. Mert az tuti hogy nem haveromtól lesz gyerekem, és nem vele fogok összeházasodni (tehát az életemet élni) de az aktuális párommal ez azért megtörténhet...
Azon kívül nem tudom neked mi az hogy élni az életed, de neke olyan dolgokat jelent amit párram is tökéletesen lehet csinálni. Nincs rá igényem hogy ezer pasival megismerkedjek, mert nem érdekel, nincs igényem bulizni, piálno, drogozni látástól vakulásig... A mai tiniknek ez jelenti a 'kiélni magad'. Kösz ez nekem nem kell.
Sosem mentem meggondolatlanul kapcsolatba. De igenis a legfontosabb dolog a párkapcsoalt nekem.
Akit megcsalnak, aki hazudik magának, aki meggondolatlan az egyszerűen buta és éretlen...
18L
szerintem teljesen jogos a kérdés. ez engem is érdekelne, hogy miért törekszik mindenki görcsösen arra, hogy párkapcsolatban éljen.. szal jöhetnek a válaszok
20L
Aki sosem élte át a szerelmet, annak hiába magyarázzuk. Akkor nem is vágysz másra, se arra, hogy kiéljed magad, se a haverjaidra (barátok azért kellenek), és mégis sokkal boldogabb vagy, mint valaha életedben. Sajnálom azokat akik ezt nem tapasztalják meg, a legjobb dolog a világon!
Ha meg nincs annyira nagy szerelem, nem is állnak fennt azok a dolgok, amiekt irtál, mert igény van rá, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!