Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért akartok annyira kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért akartok annyira kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint mindenki rögeszmésen vadászik a szerelemre,és ha azt egyszer megtalálta megszűnik a világ..A barátok háttérbe szorulnak,és csak a nagy "love" létezik,szinte már minden kapcsolat házasságként fogható fel,miközben az igazi szerelem nagyon ritka,nagyon sokan hűtlenek és másra vágynak..Mért nem őszinték az emberek,főként magukhoz,és ahelyett h fiatalon meggondolatlan komoly kapcsolatba kerülnétek mért nem élitek ki magatokat?Ennyire féltek az egyedül léttől,hogy olyanba mentek bele amit be sem tudtok tartani ?
2010. jan. 18. 21:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Gondolkozzál el még egyszer ezen a kérdésen, és nézz szépen magadba, hogy nem magadról írsz-e, a saját félelmeidről, satöbbi. Utána tárgyalhatunk.
2010. jan. 18. 22:05
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
mert az ember társas lény
2010. jan. 18. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Sajnos én is beleestem ebbe a hibába 19 évesen. Csőlátásom lett és csak az Ő számított, csak az érdekelt amit ő mond, a barátaim ellen hangolt, őket is eltaszítottam magamtól. Nagy hiba volt...manipulált. Ez 2 évig tartott, aztán vége lett. Szerencsére azóta rendeződtek a kapcsolataim, a barátaimtól elnézést kértem, jó fejek voltak, mert visszafogadtak. De nagyon sokat tanultam ebből, többek között azt, hogy nem mindig a szerelem az első, és senkit sem szabad háttérbe szorítani azért, hogy a párommal lehessek. Nem mindig ő az első. Hallgatni kell a családra, a barátokra és adni a véleményükre.

Miért ilyen meggondolatlanok az emberek? Jó kérdés...mindenki a szerelmet keresi, mindenki boldog akar lenni, ha fene fenét eszik is.

Tudni kell egyedül is lenni. Egyedül is jól kell magunkat érezni. Ha ez nincs meg, akkor nem lehet boldog párkapcsolatunk. Márpedig rengeteg ember társfüggő, és ez nagyon szomorú.

2010. jan. 18. 22:07
 4/13 anonim ***** válasza:

Először is ne általánosíts. Én pl nem akarok mániákusan kapcsolatot, de ha van akkor más nem nagyon érdekel. Mert az tuti hogy nem haveromtól lesz gyerekem, és nem vele fogok összeházasodni (tehát az életemet élni) de az aktuális párommal ez azért megtörténhet...

Azon kívül nem tudom neked mi az hogy élni az életed, de neke olyan dolgokat jelent amit párram is tökéletesen lehet csinálni. Nincs rá igényem hogy ezer pasival megismerkedjek, mert nem érdekel, nincs igényem bulizni, piálno, drogozni látástól vakulásig... A mai tiniknek ez jelenti a 'kiélni magad'. Kösz ez nekem nem kell.

Sosem mentem meggondolatlanul kapcsolatba. De igenis a legfontosabb dolog a párkapcsoalt nekem.

Akit megcsalnak, aki hazudik magának, aki meggondolatlan az egyszerűen buta és éretlen...

18L

2010. jan. 18. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen jogos a kérdés. ez engem is érdekelne, hogy miért törekszik mindenki görcsösen arra, hogy párkapcsolatban éljen.. szal jöhetnek a válaszok

20L

2010. jan. 18. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Mert ha az ember nem próbálkozik, akkor sosem találja meg az igazit. Mellesleg senki nem tudja a jövőt, ezért nem tudhatja, hogy az adott kapcsolat mit tartogat számára.
2010. jan. 18. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Aki sosem élte át a szerelmet, annak hiába magyarázzuk. Akkor nem is vágysz másra, se arra, hogy kiéljed magad, se a haverjaidra (barátok azért kellenek), és mégis sokkal boldogabb vagy, mint valaha életedben. Sajnálom azokat akik ezt nem tapasztalják meg, a legjobb dolog a világon!

Ha meg nincs annyira nagy szerelem, nem is állnak fennt azok a dolgok, amiekt irtál, mert igény van rá, ennyi.

2010. jan. 18. 22:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Én a szerelmemmel szeretném kiélni magam és nincs szükségem gyerekes kavarásokra!! Egyik oka talán, hogy még nem volt barátom, de nem érdekel, inkább így, mint, hogy egy kis ribi legyen belőlem, bár nagyon vágyom már egy kapcsolatra. Ahhoz, hogy valaki egy életen át melletted legyen jól meg kell ismernetek egymást és ezért szóba sem jöhetnek az olyanok akik csak dugni akarnak. 18/L
2010. jan. 18. 22:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Én nem azt írtam,hogy rossz a szerelem,mert biztos hogy létezik olyan ami igaz stb ..de én nagyon sok embernél inkább vmi divat követés szerűségnek érzem..A legtöbb film ,média stb is arról szól,hogy milyen rossz egyedül lenni,holott ez nem mindig így van,csak egyszerűen ezt belénk magyarázzák..mért nem lehetne happy end az is,h a végén a főszereplő saját magát találja meg a valóságban:D
2010. jan. 18. 22:44
 10/13 anonim ***** válasza:
A macskanő ilyen film volt :D. Amúgy persze, lehet egyedül is boldognak lenni, de pl én már tiszta depis vagyok ennyi év magány után. Mi értelme van az életnek ha mindened megvan, de nincs szerelmed?
2010. jan. 18. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!