Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért tartjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért tartjátok a kapcsolatot egy olyan lánnyal, akinek bejöttök, miközben ti nem akartok barátságnál többet?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 17:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Amiért ti lányok is megteszitek ezt!
2010. aug. 16. 17:51
 2/19 anonim ***** válasza:
59%

mért ne? és ha nagyon bírom mint barátot? vagy mondjuk egy közösségbe járunk? akkor csináljak úgy mintha nem létezne?

(egyébként én lány voltam)

2010. aug. 16. 17:52
 3/19 A kérdező kommentje:
És miért? Én nem tennék soha iylet, ha tudnám mit érezne a fiú, és nem akarnék tőle többet, akkor eltávolodnék tőle, nem törném össze a szivét..
2010. aug. 16. 17:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy irom, hogy a lány szerelmes belétek..
2010. aug. 16. 17:53
 5/19 anonim ***** válasza:
Őszinte válasz: mert ha változnak a dolgok akkor még lehet belőle valami. Logikusan ha lesz is akkor se az a cél hogy összetörjük a lány szívét egy egy éjszakással mert ott 0 logika. Másodsorban ha barát marad egy csomó dolgot meg lehet beszélni vele, amit a haverokkal nem feltétlen. Ha meg annyira belénk van esve egy csaj, hogy zavarja, ha csak barátok vagyunk akkor ő is kiírhat az életéből.
2010. aug. 16. 17:58
 6/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Ezt kérdeztem már lánytól,hogy mért csinálja ezt. Értelmes magyarázatot soha nem adott rá, pedig nagyon sokszor megszakítottunk mindenféle kapcsolatot egymással, de mindig visszatért az életembe. Most is épp fasirtba vagyunk ez miatt a se veled se nélküled kapcsolat miatt.

2010. aug. 16. 18:00
 7/19 anonim ***** válasza:
Értelmes magyarázat csupán annyi van, amit az első is írt. Valamint még az, hogy mindenki szereti, ha egy kicsit kedveskednek vele, az úgy balzsamozza a kis lelküket. Nyilván én sem vetnék meg egy ilyen lányt...
2010. aug. 16. 18:02
 8/19 A kérdező kommentje:
De én próbálom nem kimutatni, hogy mit érzek, néha durván is beszélek vele, mégis mindig ő keres engem, nem én őt..
2010. aug. 16. 18:04
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem tudja mit akar!
2010. aug. 16. 18:19
 10/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem dettó ez van egyszer összejöttünk de ő mondta h nem akar semmit én beleestem... és miután mondta h nem akar semmit nem beszéltem vele mindig ő írt rám, mostanában meg házibulit akar h mindenképpen menjek el én is nm értem... Szval nem tudok sokat segíteni max annyi h ő se tudja mit csináljon, lehet meggondolta magát vagyis én ebben reménykedem :/

2010. aug. 16. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!