Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért tartjátok a kapcsolatot egy olyan lánnyal, akinek bejöttök, miközben ti nem akartok barátságnál többet?
mért ne? és ha nagyon bírom mint barátot? vagy mondjuk egy közösségbe járunk? akkor csináljak úgy mintha nem létezne?
(egyébként én lány voltam)
Első vagyok
Ezt kérdeztem már lánytól,hogy mért csinálja ezt. Értelmes magyarázatot soha nem adott rá, pedig nagyon sokszor megszakítottunk mindenféle kapcsolatot egymással, de mindig visszatért az életembe. Most is épp fasirtba vagyunk ez miatt a se veled se nélküled kapcsolat miatt.
Szia!
Velem dettó ez van egyszer összejöttünk de ő mondta h nem akar semmit én beleestem... és miután mondta h nem akar semmit nem beszéltem vele mindig ő írt rám, mostanában meg házibulit akar h mindenképpen menjek el én is nm értem... Szval nem tudok sokat segíteni max annyi h ő se tudja mit csináljon, lehet meggondolta magát vagyis én ebben reménykedem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!