Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért tartjátok a kapcsolatot egy olyan lánnyal, akinek bejöttök, miközben ti nem akartok barátságnál többet?
1 - Mert nem akarom megsérteni
2 - Mert jófejnek tartom így jó vele néha beszélgetni
3 - Mert hasonló gondolkozásunk miatt van hogy vigaszt találok nála
4 - Mert később változhat a helyzet
17/F
azért, mert nem lehetnek őszinte érzelmek, még nem kell kivágni a másikat az ablakon mint egy rongyot! Egy lány könnyen megteszi, hogy mostantól "nem ismer" egy pasit, mert ő megpróbálta, és nem kellett a lánynak. Ha egy pasi teszi ezt, akkor az egy picit olyan bu zis, hogyismondjam. Nekünk ez akkoris érték.
Ha egy jó pasi jelöl iwiwen egy csajt ismeretlenül, akkor a csaj elhajtja. Ha egy csaj jelöl engem, akkor mindig elfogadom, mert ha nem, akkor olyan mintha antiszociális vagy bu zi lennék. Érted már? :D
hihetetlenül egyszerű: Mert attól még hogy nem szeretem úgy viszont,attól még lehet hogy szeret(nék)ek vele lenni...
Úgy gondolom hogy ez így teljesen korrekt,főleg ha előre le vannak tisztázva a dolgok,és még-ahogy előttem is írták-lehet hogy még később lesz is valami a dologból!
a fiúk soha nem pattintanak le senkit
mert később még jól jöhet
és mert ez beléjük van kódolva, mert imádják a nőket.
pl a csajok sokkal kegyetlenebbek és őszintébbek tudnak lenni, a srácok inkább kifogásokat, kibúvókat keresnek, ha valamit nem akarnak.de a csajok ettől még nyomulnak és nem mernek határozottak lenni, mert ők ILYENEK.
könnyebb kikezdeni egy sráccal, mint egy csajjal.
ez különbség a két nem között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!