Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek mit jelentenek?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel mostanában nagyon jóban lettünk.minden szünetben együtt vagyunk,beszélgetünk és ölelget.nem is tudom elég népszerű és mindenkit megölel de engem mindtha 3x többet ölelne szünetekben.és mindig mondja h szerelmem...és amikor a legjobb haverjával van akkor is odajön hozzám.és a barátja mindig mondja h menj szerelmeskedni meg kanoskodni...nemtudom lehet h neki mondott valamit és ő ezért mondja?meg amikor egyszer hógolyózás volt suli udvarán akkor is mindig engem kergetett meg letepert meg hozzámbújt..nemtudom ezeket most miért csinálja?nekm ő nagyon bejön meg tetszik is nekem.ezek most mit jelentenek?14/l2010. jan. 18. 21:42
1/4 anonim válasza:
Menjetek vissza babázni, vavgy vegyél neki egy homokozólapátot.
2/4 anonim válasza:
Biztos utál azért csinálja.
Én is annak a társaságát keresem akit utálok.
istenem... szerinted mit jelent?
3/4 anonim válasza:
jajj hát annyit jelent hogy fél megtenni az első lépést! kapd le ! és akkor bátrabb lesz!
4/4 anonim válasza:
Fél megtenni az első lépést???
Akkor szerinted mit csinál?
Talán reagálnod kellene valahogy rá. Ha tetszik öleld meg te is és beszélj úgy vele te is.
Ha nem, akkor mondd meg neki ezt.
Különben miből értsen? Még ő is fiatal, nem biztos, hogy olyan jól ismeri a lányokat. Örülj neki, hogy ismerkedésnek nem a hajad húzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!