Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Szóval van egy csaj, akibe iszonyatosan bele voltam zugva, és szerencsére, hatalmas szenvedések között elmult, de most megint belezugtam. A baj csak az, hogy a csaj a haverom, így nem kérem a "ne gondolj rá" kommenteket. Mit tehetnél hogy elfelejtsem? Iszonyatosan szörnyű. (A csajnak nem jövök be. Régota ismerem, de eddig nekem nem tetszett, akkor zúgtam bele, amikor haverok lettünk)
2014. szept. 11. 16:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, keress más lányt. Ha valaki viszonozni fogja az érzéseid, szinte teljesen biztos, hogy elfelejted ezt a lányt, hiszen a következővel már kapocs is lenne köztetek.
2014. szept. 11. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!