Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni az első szerelmet?
le kellene zárnod valahogy.
tudatosítani hogy ő továbblépett, és ennek már vége van
Elfelejteni ne akard, nem is fogod tudni. Az első szerelmet elfelejteni lehetetlen, de ez így is van jól. Én a mai napig vissza-visszagondolok a 4 évvel ezelőtti, első barátomra.
Meg kell próbálnod tovább lépni. Meg kell értetned magaddal, hogy vége, biztos volt oka is, hogy miért. Ő tovább lépett, és boldog, ne kínozd magad ezzel. Nyiss a világra, találj magadnak elfoglaltságokat, új hobbit, készülj az érettségire. Vannak szép lányok, csak járj nyitott szemmel. Valamint hanyagold azokat a számokat, amiket együtt hallgattatok, vagy általa ismered, mert az nem segít elengedni. Ha sikerül megértetned magaddal, és lezárnod a dolgot, akár még jóban is lehettek.
Én például a mai napig beszélek néha a volt barátommal, az elsők közt köszöntjük egymást szülinapokkor, névnapokkor.. De mindketten tudjuk a miérteket, és elfogadtuk a helyzetet. Lehet, hogy majd egyszer még újra összehoz titeket a sors, de mindennek oka van! Még előtted az élet, ki kell élned magad, megismerni még sok-sok másik lányt, személyiséget, hogy rágyere, milyen is számodra az igazi. Nem szabad leragadni, mert úgy csak önmagad kínzod.
Remélem tudtam segíteni :)
20L
17 évesen egy 13(és fél) évesen történt kapcsolat után sírsz?
Legyél többet a haverjaiddal, társaságban, az sokat szokott segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!