Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek a homoszexuálisokat/biszexeket?
Én személy szerint úgy gondolom, hogy ez teljes mértékben magánügy, és úgy is kellene kezelni.Ez mindkét táborra vonatkozik(melegek - heterok).Bár milyen párról van szó, az, hogy miért épp ők vannak együtt csak rájuk tartozik.
Szerintem a homofóbok alapvetően három kategóriába esnek:
1 - Maga is látens meleg, így éli ki a benne lévő frusztrációt/félelmet/bizonytalanságérzetet stb.
2 - Baromira unatkozik, világfájdalma van, valakin le kell vezetnie a fölös energiáit, számára a melegek kíváló célpontot nyújtanak.
3 - Régimódi nevelésben részesült, a világképébe nem fér bele a dolog, és talán bizonyos szempontból érthető, de bele kéne már törődnie, hogy más emberek is vannak a világon, az övétől eltérő világképpel.
+Ráadásképp ide tartozik az, akinek a másikon való megrökönyödés egyúttal valamilyen perverz kielégülést is jelent, így aztán direkt keresi azokat, akiken megbotránkozhat.
És most a melegekhez: az a baj a külömböző felvonulásokkal/fesztiválokkal, hogy sok esetben nem az elfogadást segítik, hanem egyenesen a lincshangulatig szítják a kedélyeket.Itt történnek olyan dolgok, amit a többség nem bír befogadni, és önmagában az, hogy elzárkózik ezek elől szíve joga.Sokan úgy vannak vele, hogy magasról leszarnák az egészet, de az ilyen eseményeket úgy értelmezik, hogy szánt szándékkal a szemük elé dugjátok azt, ami mellet ők szeretnének békében elmenni.
Engem alpvetően nem érdekel az egész, ha az esik jól nekik,az ő dolguk, amíg engem békén hagynak vele.Nem kell egymás köreit zavarni.
Üdv.:Egy heteroszexuális férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!