Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélik el leszbikusokat/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el leszbikusokat/homoszexuálisokat/biszexuálisokat?

Figyelt kérdés
Sose értettem, hogy miért baj, ha valaki más. Kérlek értelmes válaszokat adjatok:)

2014. szept. 7. 22:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Mert a te neved Tekla azért.
2014. szept. 7. 22:41
 2/22 anonim ***** válasza:
23%
Mert az ember arra teremtetett, hogy az ellenkező nemmel közösüljön,és szaporodjon. Mind emellett számomra gusztustalan és érthetetlen, miért jó a saját neme a meleg vagy minek nevezzem embereknek...
2014. szept. 7. 22:42
 3/22 anonim ***** válasza:
5%
Ne várd el, hogy a Földön az összes ember elfogadja őket.
2014. szept. 7. 22:44
 4/22 anonim ***** válasza:
18%

Én meg azt nem értem, hogy miért hangoztatják sokan, hogy mindenkit el kell fogadni, amikor ők nem fogadják el, ha valaki nem fogad el másokat.

Én konkrétan pont leszarom, hogy ki kivel dug, csak nevetségesnek találom az általános érveket a témában.

2014. szept. 7. 22:45
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Azért, amiért a magas vékony srácokat.
2014. szept. 7. 22:47
 6/22 anonim ***** válasza:
10%

az ember akkir normális ha a másik nem iránt érez vonzalmat

sose értettem hogy a meleg pasiknak mért jö egymást seggbe kúrni

2014. szept. 7. 22:47
 7/22 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert a legtöbben azt hiszik, hogy az eltérő nemi identitású emberek saját választásból lesznek azok, és zavarja őket.
2014. szept. 7. 22:48
 8/22 noikah válasza:
66%

Hogy legyen min vitatkozni. :)

Amugy mert mas nezeteket vallanak, kb mert nem egyezik a liberalis es a konzervativ gondolkodas...

Politika, gyerekneveles, szexualitas es minden egyeb is a vilagon. De azert vannak akik nem tul egy oldaluak van amiben ezt, van amiben azt valljak.

Tudom, hogy ez nem konkret valasz a kerdesedre, de ha ilyen foeman atgondolod akk nincs is valasz ra!

2014. szept. 7. 22:51
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
kettesnek üzenem, hogy pl. az egész világ természetellenes, kezdve attól, hogy autókkal járunk, nem erdőben vadászunk, a nők nem szülnek 10 gyereket (hiszen erre vannak teremtve, nem?) és nem bogyókat gyűjtögetnek. Szóval ez a természetellenesség nagyon unalmas már. Az állatvilágban is van homoszexualitás..csak érdekes módon az állatok nem baszogatják így az ilyen társaikat, mint az ilyen intoleráns emberek.
2014. szept. 7. 22:55
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
Ja az állatvilágban is van homokosság, de az oroszlánoknál akik falkában élnek ott ha a falkavezér gyereket csinál és utána helyére kerül egy másik falkavezér akkor az előző falkavezér gyerekeit megöli és újakat nemzenek. Tehát ez az állatvilággal való összekapcsolás csak egy védekezés a sarokba szorulás ellen.
2014. szept. 7. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!