Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogadja el a társadalom sokkal kevésbé a biszexuálisokat mint a homoszexuálisokat?
Nem is arra akartam célozni természetesen csak valószínűleg ez a kép él az emberek többségében mint pl bennem is a biszexuálisakról a példa csak azért rólad szólt mert ez a leg kézenfekvőbb
(utolsó voltam)
Ezt én sem értem, és egy cipőben járok veled... biszexuális lány vagyok. Persze, lehet, hogy ez csak átmeneti időszakom, mert elég fiatal vagyok még, és talán csak a serdülés kavar be, hehe... Pedig egy biszex, vagy homoszexuális ugyanúgy ember, mint az összes többi. A biszex például nemtől függetlenül bárkibe szerelmes tud lenni, bárkihez vonzódni tud, miért baj ez? Bárkivel is közlöm (lánnyal), hogy biszexuális hajlamaim vannak, hiába poénból, de már védekezik, hogy rá ne másszak. Én ezt nem értem. Ha valaki homo/bi, miért félnek tőle az azonos neműek?
Amúgy szerintem az emberek valahogy képtelenek elfogadni, hogy fiúval meg lánnyal is összefekszik. Meg az előttem szólóval egyetértve, megalázóbb, ha egy más neművel csalod a párod, hiába nem vagy olyan fajta, az emberekben ez a kép él... Akik mások, már elutasítják.
De azt is észrevettem, a bi lányokat inkább elfogadják, mint a bi fiúkat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!