Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég a méretekből! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég a méretekből! Miért ilyen degradált a társadalom?

Figyelt kérdés

Olvastam itt egy pár kérdést péniszmérettel kapcsolatban... Valahogy mindenkinek 16-20 között jött ki! Csak én gondolom, hogy hazudnak??? Nehogy valaki nekem már azt mondja, hogy minden 16 éves 17 cm-es f@sszal jár... Pedig ezt írják! Csak szerintem Adonis komplexusról (kis pénisz komplexus) van itt szó?

Az a baj, a mostani társadalom sokat ad a méretre. Ezáltal, akinek 14 cm, nem hangoztatja, inkább ír 17-et. Csak hogy ne szólják le. Vagy ide csak nagyf@szúak írnak? A véleményem az, ha valaki ide írogat, hogy neki ennyi meg annyi, akkor hazudik! Szerintetek?

2009. máj. 20. 03:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Miért hazudna? Szerintem ez egyáltalán nem lehet ilyen általános következtetést levonni. Inkább arról lehet szó, hogy az írja be, aki amúgy meg van elégedve a méretével. "Az a baj, hogy a mostani társadalom sokat ad a méretre." Ez is milyen demagóg szöveg már? Húsz éve ugyan ez volt, csak akkor nem volt internetes felület, ahol az ember arctalanul megkérdezhette volna, hogy ami neki van, az milyen, vagy másnak milyen. Ugyan úgy méregették egymást a fiúk, ugyanúgy büszke volt, akinek nagy volt, és ugyan olyan frusztrált volt, akinek nem...
2009. máj. 20. 07:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, még székely "népmese" is van olyan emberről, akinek túl nagy volt. :)
2009. máj. 20. 08:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak neked van itt kicsi, és irigykedsz!!! :)
2009. máj. 20. 09:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Én pld. 17 éves vagyok 18 cm-rel de még ezt nem írtam be sehová. Szerintem azok akinek nincs nagy, inkább nem is írnak, pedig nincs mit szégyellniük, mert az átlag 13 cm. De ezek a 10-enéves csajok csak arra mennek, hogy minél nagyobb legyen, meg hogy nekik már hány 20 centissel volt dolguk, és a kisebbet meg se éreznék, na ezért nem mernek írni akinek kisebb.. Lehet talán a csajok hazudnak, akik még f*szt is csak képen láttak de ide azt írják hogy ilyen meg olyan volt a barátjuknak??
2009. máj. 20. 10:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem, nincs kicsi, bizton állíthatom, de sejtettem, hogy valaki azt fogja levonni, hogy irigységből kérdezem... Hát el kell, hogy szomorítsalak, de nem. Ha nem hiszed, gyere ide, adok címet, és nézd meg.

Csak kíváncsiságból beírtam keresőszónak, hogy méret, és volt annyi találat, hogy nem tudtam, hogy hová kattintsak.

De ha egyszer valaki ide felteszi kérdésbe, hogy tudomisén, 13 cm neki, jó-e, hiába írják neki, hogy átlagos, ne fosson... Míg magában nem fogadja el, úgysem nő az önbizalma. Márpedig ezeket azért teszik fel. És akkor van a másik tábor, ők meg a saját méreteiket írják oda, természetesen szigorúan 16 cm fölött, de arra ki volt kíváncsi? Viszonyítási alapnak szánják? Hát ha van ekkora világtalan, csak sajnálni tudom.

Amúgy meg, azért nem létezik, hogy ekkorák vannak, mert 16 évesen még nő a pénisz 21 éves korig (átlagosan), ha nekik ekkor 16-17 cm, 21 éves korukra 18-21 lesz, ami a négereknél természetes, itt viszont a nagy kategóriába sorolják. Épp ez az oka, hogy nem hiszem el!

2009. máj. 20. 10:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hazudnak, mert ha jobban elolvastad a kérdéseket, legalább annyi kis péniszű kérdés volt már itt, mint nagy, talán egy kicsit kevesebb, de nem sokkal! Akinek kicsi van az azért nem ír szerintem, mert úgyis tudja, hogy kicsi, akinek meg nagyobb az meg azért kérdez, hogy megerősítse azt amit gondol. Legalábbis én így látom.

20/F

2009. máj. 20. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! meg kell, hogy mondjam, én már nagyom unom ezt a "jó a méretem, nem fogja a csajt zavarni?" kérdést, és társait.. Nemtudom, miért ilyen hulye az emberiség manapság..
2009. máj. 20. 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Itt én úgy gondolom,hogy nem tapaszlt úriemberek kérdik meg, hogy mekkora a jó méret, hanem olyan fiatal srácok, akiknek még nincs tapasztalatuk, megkockáztatom javarészt még szűzek is. Ezekbe a fiatalokba próbálunk mi itt jóakarók egy kis önbizalmat önteni, illetve tudatosítani bennünk, hogy nem a méret a lényeg. Senki nem írt itt senkinek olyant "hogy az 19 cm, hú de kis himbilimbid van azzal a 13-mal".

De én nem is értem, hogy a pasik mi a lószarnak szólnak ebbe bele, hát gyerekek, csak mi nők tudunk erről véleményt mondani!!!

2009. máj. 20. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ha nem hiszed, gyere ide, adok címet, és nézd meg."

Vicces fiu vagy te:D:D:D

2009. máj. 20. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

Nincs itt semmi probléma. Ha 14 cm, de azt állítod, hogy 17 cm, azzal semmi gond. Az olyan lány, aki annyira gyakorlatlan, hogy azt hiszi, hogy a centiméterek számítanak, az a 14 cm-esről a vele való találkozás során úgyis el fogja hinni, hogy 17 cm. Az a lány, aki első ránézésre tudná, hogy hány cm, azt pedig már más érdekli.

Egyébként ha mindenki azt állítja magáról, hogy neki 17 cm, akkor mondd te magadról azt, hogy 18 cm. Bajod lesz tőle? Nem. Szánalmas egy kicsit? Igen. Fontos ez? Nem.

2009. máj. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!