Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélik el leszbikusokat/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el leszbikusokat/homoszexuálisokat/biszexuálisokat?

Figyelt kérdés
Sose értettem, hogy miért baj, ha valaki más. Kérlek értelmes válaszokat adjatok:)

2014. szept. 7. 22:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
94%

Meleg vagyok, és utolsó, egyet értek, viszont sajnos ez nem mindig lehetséges.

Nem egyszer olvastam már fórumokon, vagy láttam élőbe, hogy pár meleg, vagy nem homofób egyén próbálta normálisan elmagyarázni a gyűlölködő illetőnek/illetőknek, hogy a homoszexuálisokat nem kell elítélni, ők is normális emberek, stb.

És az esetek 99%-ában semmi "javulás" nincs, semmi elgondolkozás, hanem az emberek hajtják tovább a betanult, elcsépelt, unalmas melegek elleni érveket, és minden normális megcáfolást ignorálnak.

Itt alapvetően az a probléma, hogy az emberek többsége iszonyú felszínes. (tiszt.kiv)Nem olvasnak utána, nem kutakodnak a témában, mert egyszerűen nem érdekli őket az egész, ezért megelégszenek a hallott vagy épp néha olvasott információkkal, sablonos melegek elleni érvekkel, és azt papagájszerűen ismétlik. Az érveket megcáfolókkal, megmagyarázó emberekkel nem foglalkoznak, mert nem is érdekli őket a téma, csak örülnek, hogy hozzátudnak valamit szólni az adott dologhoz, még akkor is, ha az a hozzászólás egy normális embernek hajtépő baromság, és idiotizmus fellegvára.

Nekem erre az a véleményem, hogy ha valaki nem ért valamihez, nem tud érdemlegeset hozzászólni, akkor a gyűlölködést, és a felszínes kétszínű érveket tartsa meg magának. Rá kell venni az embereket az ÖNÁLLÓ és épeszű gondolkodásra, mert amíg ez nincs, addig mindig lesznek ilyenek.

2014. szept. 9. 12:00
 22/22 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 16. válaszoló! (11. vagyok) Én kérek elnézést, hogy lemertem írni a saját véleményem. Fogalmam sincs honnan veszed azt, hogy egy meleg pár nem tud felnevelni normálisan egy gyereket. Csak nem tapasztalat?!

Nem a szülő szexuális orientáltsága fogja befolyásolni a gyerek személyiségét addig a pontig, amíg a párnak nem szent szándéka, hogy gyermeke is a saját neméhez vonzódjon. Bár ez már leírva is hülyeség. Nem csak a családon belül fogja látni, milyen egy család felépítése.

A szóban forgó példagyerek eljár a barátaihoz, ahol megtapasztalja milyen két különböző nemű szülővel találkozni. Suliban látja, hogy a legtöbb gyerekért anya/apa jön, annak ellenére hogy neki valamelyikből kettő van. Ami csuda jó, mert egy család az én nézeteim szerint egy szereteten alapuló kis közösség, ahol nem rekesztjük ki a másikat csak azért, mert nem a másik nemhez vonzódik. End of story.

A biszexuálisokat se feledd, akiknél nem kizárt, hogy nő és férfi közötti családalapítás is fennáll a mindkét nem iránti vonzalom mellett. Bár ezt lehet a homofób agyad jobban befogadja, mintha egy meleg párról lenne szó.

2014. szept. 9. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!