Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el leszbikusokat/homoszexuálisokat/biszexuálisokat?
Meleg vagyok, és utolsó, egyet értek, viszont sajnos ez nem mindig lehetséges.
Nem egyszer olvastam már fórumokon, vagy láttam élőbe, hogy pár meleg, vagy nem homofób egyén próbálta normálisan elmagyarázni a gyűlölködő illetőnek/illetőknek, hogy a homoszexuálisokat nem kell elítélni, ők is normális emberek, stb.
És az esetek 99%-ában semmi "javulás" nincs, semmi elgondolkozás, hanem az emberek hajtják tovább a betanult, elcsépelt, unalmas melegek elleni érveket, és minden normális megcáfolást ignorálnak.
Itt alapvetően az a probléma, hogy az emberek többsége iszonyú felszínes. (tiszt.kiv)Nem olvasnak utána, nem kutakodnak a témában, mert egyszerűen nem érdekli őket az egész, ezért megelégszenek a hallott vagy épp néha olvasott információkkal, sablonos melegek elleni érvekkel, és azt papagájszerűen ismétlik. Az érveket megcáfolókkal, megmagyarázó emberekkel nem foglalkoznak, mert nem is érdekli őket a téma, csak örülnek, hogy hozzátudnak valamit szólni az adott dologhoz, még akkor is, ha az a hozzászólás egy normális embernek hajtépő baromság, és idiotizmus fellegvára.
Nekem erre az a véleményem, hogy ha valaki nem ért valamihez, nem tud érdemlegeset hozzászólni, akkor a gyűlölködést, és a felszínes kétszínű érveket tartsa meg magának. Rá kell venni az embereket az ÖNÁLLÓ és épeszű gondolkodásra, mert amíg ez nincs, addig mindig lesznek ilyenek.
Kedves 16. válaszoló! (11. vagyok) Én kérek elnézést, hogy lemertem írni a saját véleményem. Fogalmam sincs honnan veszed azt, hogy egy meleg pár nem tud felnevelni normálisan egy gyereket. Csak nem tapasztalat?!
Nem a szülő szexuális orientáltsága fogja befolyásolni a gyerek személyiségét addig a pontig, amíg a párnak nem szent szándéka, hogy gyermeke is a saját neméhez vonzódjon. Bár ez már leírva is hülyeség. Nem csak a családon belül fogja látni, milyen egy család felépítése.
A szóban forgó példagyerek eljár a barátaihoz, ahol megtapasztalja milyen két különböző nemű szülővel találkozni. Suliban látja, hogy a legtöbb gyerekért anya/apa jön, annak ellenére hogy neki valamelyikből kettő van. Ami csuda jó, mert egy család az én nézeteim szerint egy szereteten alapuló kis közösség, ahol nem rekesztjük ki a másikat csak azért, mert nem a másik nemhez vonzódik. End of story.
A biszexuálisokat se feledd, akiknél nem kizárt, hogy nő és férfi közötti családalapítás is fennáll a mindkét nem iránti vonzalom mellett. Bár ezt lehet a homofób agyad jobban befogadja, mintha egy meleg párról lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!