Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pontozzák le az embert, ha nem ajnározza a homoszexuálisokat egy, a témával foglalkozó kérdésben?
kösz! :)
egyébként tuti azok pontoznak le akik vagy azok vagy nők pontoznak le akiknek van ilyen barátjuk, esetleg a fodrászuk aki az ...
Én csak azt pontozom le, aki hülyeségeket beszél.
21/F Hetero.
Most senkit nem pontoztam. De vannak gyökér kommentek. Néha én is írok hülyeséget.
Én csak azokat pontozom le, akik nem tudják kultúrált módon kifejezni a véleményüket a témával kapcsolatban és csak "mocskos b...znak" össze-vissza. Ha valaki nem kedveli a melegeket, az is egy vélemény, legfeljebb nem értek vele egyet, de csak ezért nem pontozok le senkit.
25/F (meleg)
Nem. Azok pontoznak le, akik máshogy gondolkoznak, mint ti. Akik civilizált emberek, és elfogadják a másságot, és nem tetszik nekik, ha valaki ilyen kicsiségek miatt ítél el egy egyébként számára totál ismeretlen embert. És ezek is azokat pontozzák le, akik bunkó, tuskó módon mondják (hörgik) el a véleményüket, másokkal nem foglalkozva, mert a lényeg ugye a beszűkült, ostoba véleményüknek a minél erőteljesebb hangsúlyozása, és nem pedig az, hogy korához és fajához, estleg rangjához, vagy más téren lévő intelligenciájához méltó színben tűnjön fel.
Ezt nyugodtan lepontozhatjátok.
És azt meg tudod fogalmazni Kedves Kérdező, miért ítéled el a homoszexualitást?
(És ne a melegfelvonulással gyere, mert azt a normális melegek is utálják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!