Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy ne sértődjön meg?
A verzió:
"Szivem szarul fözöl beszéljük meg hogy ez és ez a bajom a föztöddel mi lenne ha javitanál rajta?
B verzió (gyökereknek ajánlott)
Drágám, mi lenne ha ma együtt föznénk (stikában rajta tartod a szemed hogy mit müvel és javitasz rajta)
Mondd meg neki, hogy "kicsim, nem az én ízlésvilágom szerint főzöl...kellene bele még ez, meg az"
Én is nagyon mérges voltam, amikor véletlen elsóztam egy kaját, és a barátom fintorgott...ne fintorogjon, mondja, hogy "drágám, ez egy kicsit sós lett" vagy "manó, ennyire szerelmes vagy, mert érzem az ételen. Szóval viccesen meg finoman elfogadható, ha mondod, de ne fintorogj, vagy mondd, hogy ez szar, mert hidd el, ha kicsit ügyetlenebb is, minden szeretetét beleadja, ha finoman adagolod, sértődés sem lesz, és lehet javulni is fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!