Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb haverom utál, mert meghúztam a volt nőjét! Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Amúgy ők már kb fél éve hogy nem vannak együtt, és a baráti körünkben nem csak én húztam meg a volt nőjét,de érdekes módon csak velem nem áll szóba. Komolyabban úgy sem akarnék vele semmit, még akkor se ha a csaj akarná, ez csak olyan egy éjszakás kaland volt. Mit csináljak a haverommal?2010. jan. 18. 16:09
1/19 anonim válasza:
Húzd meg őt is. Attól szerintem észhez térne.
2/19 anonim válasza:
Beszéld meg vele, meg kérdezd meg hogy miért is gond ez valójában? Már nincsenek együtt. Mond el neki, hogy mi történt és hogy volt. Előbb utóbb megenyhül!
3/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg, de lehet megoldásnak nem is lenne rossz!:D
2010. jan. 18. 16:13
4/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem áll velem szóba, bulikba még csak köszönni sem köszön.Amúgy én sem nagyon értem, hogy miért zavarja, ha már nem voltak együtt.
2010. jan. 18. 16:14
6/19 anonim válasza:
"nem vannak együtt" erre mondta mindig a töri tanárom: a macska fel van mászva a fára. Beszélj már magyarul!
Egyébként a volt nők tabuk, hacsak nem hosszú évek teltek el. Elb@sztad.. majd talán megbékél
7/19 anonim válasza:
Miért nem találtál másik csajt a 3,5 milliárd közül?
"nem vannak együtt" bazz...
8/19 A kérdező kommentje:
Ezt el is fogadnám, ha nem csak én tettem volna meg a baráti körünkben.
2010. jan. 18. 16:30
9/19 anonim válasza:
Lehet, hogy a többiek megkérdezték tőle, hogy lehet-e.
10/19 anonim válasza:
Jaja, a volt nők tabuk, de erre én is úgy jöttem rá! Én is buktam egy két havert! Engem nem zavar, de van akit igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!