Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátomba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy szerelmes vagyok az egyik legjobb barátomba (fiú). Másfél éve ismerjük egymást, eddig el sem tudtam volna képzelni vele többet mint barátságnál. Mostanában viszont megváltozott a helyzet, néha azt érzem, hogy én is tetszek neki. Elég gyakran találkozunk, és sokat beszélünk neten is, telefonon is. Az lenne a kérdésem, hogy mi tegyek, hogy picit felhívjam magamra a figyelmét? Mármint, hogy észrevegye bennem a nőt. (Nem szeretném ezzel tönkretenni a barátságunkat.) Tudom, hogy ezt ennyi idősen már illene tudni, de eléggé tapasztalatlan vagyok, barátom se volt még.
19/L
2011. nov. 15. 23:08
1/4 anonim válasza:
Házibuliban smárold le és fogd a piára, ha azt látod az arcán, hogy nem örült neki. Be szokott válni.
2/4 anonim válasza:
A fiúk úgy működnek, hogy náluk nincsen csaj barát. Azért a "barátod", mert szívesen lenne a barátod, de úgy gondolja neki csak ennyi jut belőled hát beéri ennyivel. Gondolom nincs csaja. Hát azért mert szeret téged. A másik amiért a "barátod" az az, hogy meleg, és akkor meg mindegy.
3/4 anonim válasza:
Amúgy hol és hogyan ismerkedtetek meg, ha szabad kérdezni?
4/4 A kérdező kommentje:
Egyetemen első évben csoporttársak voltunk, és úgy.
2011. nov. 16. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!