Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Mert ezt még én sem értem!
Figyelt kérdés
A srác akivel randizgatok elhívott egy szülinapi buliba, amitől féltem, mert nem ismerek ott senkit sem! Buli elött mondta, hogy árjunk, beleegyeztem, mert már régóta szeretem. A buliban senkihez sem tudtam szólni, mert akivel próbálkoztam beszélgetni, az bunkó volt, és inkább csak "voltam", de tök hülyén éreztem magamat, nagyon gáz volt.A buli után haza kísért, és ez volt 2 napja, azóta nem hívott, nem írt.Ennyire bunkó lenne, de eddig nem volt ilyen. És azért hívott el buliba, mert a haverjai kíváncsiak voltak rám, de amikor ott voltam, akkor meg senki egy szót se szólt hozzám! Nem értem, szerintetek keressem, mert én nem keresném, ha akar valamit akkor hív, ha nem akkor nem. Szerintetek?Köszönom a válaszokat!2010. jan. 18. 13:41
1/14 anonim válasza:
Lehet, hogy te nem viselkedtél ott úgy, ahogy várták? Vittél a szülinaposnak valamit, vagy italt a többieknek? Bemutatkoztál? Mosolyogtál? Ha úgy érzed, te nomrális voltál, akkor felejtsd el ezt a fiút, mert nem tűnik komolynak.
2/14 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a haverjainak nem jöttél be, és azért nem keres. A buliban egyáltalán foglakozott veled? Bemutatott a többieknek? Ha nem akkor egy nagy bunkó és nem érdemes vele foglalkozni. Mikor haza kisért mit mondott? Ha érdekel, hogy mi van akkor megkérdezheted tőle,nincs abból semmi, de lehet, hogy jobb ha le se sz--od!
3/14 A kérdező kommentje:
Nem vittem semmit, mert szólt, hogy ne vigyek. Persze, hogy bemutatott, meg szépen mosolyogtam, de valahogy ez nem jött be. Amikor hazakísért akkor beszélgettünk erről-arról, szóval akkor nem mutatta azt, hogy nem akar semmit. Amúgy meg ha a barátainak nem jövök be, akkor mi van, nem nekik kell, hogy bejöjjek,nem?
2010. jan. 18. 15:08
4/14 anonim válasza:
Sajnos elég nagy benyomása van a barátoknak benne. Főleg még igy az elején, mert ha már együtt vagytok egy ideje akkor azt mondom, hogy ki áll érted, de ha akkor mutatott be téged és azt mondták, hogy nem jó meg ilyen meg olyan akkor lehet hallgat rájuk. De nem biztos hogy ez van a háttérbe. Kérdezd meg tőle, irjál neki vagy hivd fel és kész.
5/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy mit csináljak, mert fél évet vártam Rá És ha most a haverjai miatt nem ír, hát....:S
2010. jan. 19. 11:33
6/14 stalone válasza:
szerintem meg csak ugy nem keres fel alapbol mert bunkó hagyd a p.-ba csak a bajod lesz vele ha koslatol utána, szerintem egy kis kecseg lehet
7/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, de ha valaki szerelmes, akkor.......
2010. jan. 20. 16:59
8/14 stalone válasza:
ha szerelmes, de ez nem az igazi szerintem csak meg akar fektetni, ha jót akarsz magadnak felejtsd el
9/14 stalone válasza:
arra számithatott hogy majd biztos bepiálsz és lesz valami, de mivel nem tudott megd..ni , keres mást akit meg..
10/14 A kérdező kommentje:
Hát, erre is gondoltam, de vannak olyan tettei, amelyek ezeket kizárják.
2010. jan. 20. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!