Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, hogy beken hagyjon a volt szereton?
Csinaltam egy butasagot, es most nem tudom mit tegyek. Normalis valaszokat szeretnek.
Majdnem egy evig csaltam a felesegem, amit mar megbantam.
A baratnom terhes lett, bar allitolag gyogyszert szed, vegulis sikerult rabeszelni, hogy netartsa meg.
Most meg irogat es hivogat meg fenyegtozik, hogy mindent elmond a felesegemnek.
En letagadnek mindent, meg egy haverommal is megbeszeltem hogy mellem allna igazolna az igazam.
Valami tanacs, hogy leallitsam, lekoptassam!?
'' Nem csalna meg, de ha megis menjem a pasihoz vagy ahova akar max anyaotthonba a 3 gyerekkel es ezt o is tudja. ''
ergo eldobnád a 3 gyereket is? Te barom! :@
Nem az a jó élet, ha meg van minden. Az nem elég hozzá. Ha neked elég, akkor elég sekélyes vagy. De ez már kiderült az eddigi hozzászólásaidból is, hogy képtelen vagy normális emberi érzelmekre.
A feleségednek is tök jó élete lehet egy ilyen férjjel, aki megcsalja.
Nekem nagyon nem szimpatikus az ilyen képmutató családi élet. Játsszuk el, hogy milyen szuper pár vagyunk a külvilágnak, meg még otthon is játsszuk a szerepünket, igaz, hogy közben belül már teljesen rohadt az alma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!