Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, hogy beken hagyjon a volt szereton?
Csinaltam egy butasagot, es most nem tudom mit tegyek. Normalis valaszokat szeretnek.
Majdnem egy evig csaltam a felesegem, amit mar megbantam.
A baratnom terhes lett, bar allitolag gyogyszert szed, vegulis sikerult rabeszelni, hogy netartsa meg.
Most meg irogat es hivogat meg fenyegtozik, hogy mindent elmond a felesegemnek.
En letagadnek mindent, meg egy haverommal is megbeszeltem hogy mellem allna igazolna az igazam.
Valami tanacs, hogy leallitsam, lekoptassam!?
Előbb-utóbb minden kiderül. Olyat én még nem láttam, ami ne tudódott volna ki.
Jobb lenne, ha te mondanád el a feleségednek. És megbeszélnétek, hogy miért alakult így.
A nő nem hiszem, hogy békén fog hagyni, nagyon elkeseredett és csalódott lehet, hogy el kellett vetetnie a babát. Ez nagyon megterhelő lehet lelkileg. Próbálj vele is normálisan beszélni. Mit szeretne? Gondolom, ezek után már ő sem akarná folytatni. A baba miatt, pedig kérj bocsánatot, legyél együtt érző.
Nyugi, majd a nejed lekoptatja ha gyáva kukac vagy:D
Én már egy ilyen libát koptattam és koptatok:D Aki nekem el akarja mondani az "igazat".
Én kétlem, hogy olyan nagy érzelmi trauma lenne a nőnek a baba, sokkal valószínűbb, hogy azért akart gyereket, mert akkor talán vele maradsz. Nekem az egyik barátnőm csinálta ezt, elég gusztustalan dolog - nem mintha az nem lenne az, hogy csaltad a feleséged.
Szerintem is mond el, ez a minimum, akkor is, ha egy alkalomról lett volna szó, az egy év már bőven túlmegy minden határon meglátásom szerint. Ha veled marad szerencséd van(és vélhetőleg meg sem érdemled), és a másik csaj sem tud mivel zsarolni.
"Csinaltam egy butasagot"
"Majdnem egy evig csaltam a felesegem"
Ezt a két mondat egy dologra vonatkozik? O.o
Nem tudlak bíztatni, barátom. Most már meg kell enned amit főztél-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!