Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem facebook függő. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A feleségem tavaly május óta játszik a facebookon minden féle megosztós nyereményjátékon.Egyfolytában ezt csinálja akár hajnalban vagy éjjel is.Már tettem minden féle jelzést hogy észrevegye magát de semmi.Van 2 gyerekünk is.Már a szexért is könyörgöm kell.
Szerintem nagyobb gond lenne ha a gyereknevelésért kéne könyörögni. Az mennyire megy? Elhanyagolja a gyerekeit is vagy csak a szexet?
2014. szept. 1. 16:20
2/21 anonim válasza:
Kérdezd meg a feleségedet mi az ami nagyon bántja.
3/21 anonim válasza:
Csinálj egy facebook nyereményjátékot, ahol te vagy a fődíj egy éjszakára, csak jó nők pályázhatnak... küld el a nejednek, hátha versenybe száll! :)
4/21 anonim válasza:
Én azt csinálnám, mint a gyerekkel. Elzárnám a gépet egy kulccsal zárható szekrénybe, és örökké magammalvinném a kulcsot. Büntetni, büntetni, büntetni!!!
Max. válik. S akkor mi van?
2014. szept. 1. 16:27
5/21 anonim válasza:
4 Ha az asszony lép, utána rárepülsz az asszonyra, és elrabolod a pasitól:DD Okos-okos-okos:xD
2014. szept. 1. 16:30
6/21 anonim válasza:
Nem, én makarenkó vassszigorral, kőkeményen büntetném, vagy válnék, és akkor kész.
A gyámügyön meg minden mocskos kis szennyesét, amit csak elő lehet ásni, kitálalnám, hogy a gyerekeiteket -amennyiben gyermekkorúak - még csak véletlenül se ő kapja, még csak esélye se legyen harcba szállni, labdába rúgni értük!!!
2014. szept. 1. 16:36
7/21 anonim válasza:
Áramtalanítást....:D
2014. szept. 1. 16:48
8/21 anonim válasza:
Mondd ki neki nyíltan, mit gondolsz és egyezzetek meg, hogy lemondjátok a netet. Az internetfüggőség is betegség. Pont olyan káros, mint az alkoholizmus. Légy határozott és egyenes! Ez nem játék, rámehet a családotok!
2014. szept. 1. 16:53
9/21 A kérdező kommentje:
A gyerekekkel sem úgy foglalkozik ahogy kéne.Még a telefonon is facebookozik.Most megy majd vissza dolgozni talán a héten.Nyert már rengeteg mindent,de ez akkor is...Tegnap küldtem neki egy cikket pont erről,hogy a facebook miatt válnak az emberek.Semmi nem érdekli.Tiszta hülyének néz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!