Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha ez derult ki a ferjemrol?
Az első elég radikális:) Sok mindentől függ, pl. előtte csinálta vagy már jártunk? Azóta nem folytatja már? Nem mondanám, hogy baj, ha valakinek ez a foglalkozása, és mivel téged lesokkolt, talán ezért nem akarta elmondani neked az elején.
Én elszomorodnék, amiért nem bízott bennem a férjem, és úgy érezte, el kell hallgatnia élete fontos állomását...
Hogy - hogy mit csinálj? Hiszen már megtetted amit lehetett. Otthagytad.
Mit tennék? Imádkoznék, nehogy valami nyavalyám legyen tőle. Hogy mik vannak... egy aprócska elfelejtett szelet a múltból. Undorító emberek vannak.
Még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy nőkkel pasikkal hempergett, hanem hogy nem adta meg neked a döntés jogát, hogy így hajlandó vagy-e 100-ként ágyba bújni vele.
Elmennék kivizsgálásra.
Semmit. Nem örülnék neki, de nem amiatt amit tett, hanem, hogy nem beszélt nekem róla. Mindenkinek van múltja. Én ezért biztos nem ugrálnék mindjárt anyucihoz. Nem embert ölt és nem is gyerekeket molesztált.
A fiúkkal is kapcsolatban volt-ot nem értem. Ha a férfiakhoz vonzódik, nem állnám útját, menjen, legyen velük boldog. Ha "csak" volt velük kalandja, egye fene. Ha viszont a filmek miatt került velük kapcsolatba, az nem érdekelne semmilyen szinten.
Megbeszélnénk, lezárnánk, kész.
Oké, hogy mindenkinek van múltja, de ez ismertté kell váljon egy olyan mély kapcsolatban, ami már házassághoz is vezetett, nem?
Most akkor ez kiderült, de nyilván vannak dolgai, amiket nem mondott el a múltjából, és nem is szándékozik - tehát AZ derült ki, hogy a férje nem érzi úgy, hogy az élete megosztásáról szól egy kapcsolat. akkor ez micsoda akkor? Mert kapcsolatnak nem kapcsolat, ha csak az egyik fél tudja, mi is az a kapcsolódás...
Ezt nektek kell tudni.
*Filmekben szerepelt
*"fiús" filmekben szerepelt
Ezek erkölcsi és egészségügyi aggályokat is felvetnek.
Az erkölcsi az, hogy nem tőle tudod
Az EÜ meg az, hogy azonnal csináltatnék tesztet HIV-re és az összes nemi betegségre...
Utána leülnék egy csendes sarokba és gondolkodnék:
2 év alatt egy emberről sokat meg lehet tudni. Ha el tudod fogadni a múltját és azt, hogy eltitkolta akkor nincs gond. Ha nem tudod elfogadni, akkor megint nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!